Ексклюзиви
вівторок, 28 липня 2020 07:00

Гороскоп на 28 липня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 28 липня: чого не можна робити у цей день
У вівторок не варто іти до перукарні. Не можна сваритися, ставити коханих перед вибором. Фото: pixabay.com

28 липня стережіться фанатично відданих людей. Вони не залишать вам часу на власні справи. Усі спроби усамітнитися виявляться марними. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Виручатимуть логіка та раціоналізм, - говорить астролог. - Легше будуть просуватися справи у чоловіків. Діяти навмання небезпечно. Навіть імпровізації повинні бути добре підготовленими. У вівторок не варто іти до перукарні. Не можна сваритися, ставити коханих перед вибором, зловживати спиртним і грати в азартні ігри. Призначайте важливі зустрічі після обіду. Ввечері вестиметься краще, ніж зранку. Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Не плануйте складних економічних комбінацій. Дійте ситуативно. Добрий день для початку курсу лікування травами. Графіки роботи й відпочинку у вас з коханими не співпадатимуть. Перенесіть побачення на вихідні".

Овен

Сміливо висувайте свої пропозиції та творчі проекти. Їх схвалення сприятиме покращенню вашого матеріального становища. Це день вдалих покупок.

Телець

Нерішучість у веденні фінансових справ призведе до ускладнення вашого матеріального становища. Відмовтеся від операції, якщо відчуваєте невпевненість у результаті.

Близнюки

Хтось із близьких намагатиметься втручатися у ваші особисті справи. Зумійте тактовно захистити свій вибір. Прислухайтеся до свого серця.

Рак

Перекувати характер коханих на свій манер вам не вдасться. Ви зустрінете активний супротив із їхнього боку. Шукайте порозуміння.

Лев

Партнери демонструватимуть не найкращі риси свого характеру. Не робіть з цього драми. Ваша поведінка теж буде далекою від ідеальної.

Діва

Перед вами стоїть складне завдання. Доведеться пояснити закоханій у вас людині, що вона не відповідає вашим смакам. Зробіть це якомога делікатніше. Підберіть потрібні слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сюрпризи готує погода в останні дні липня

Терези

Епізодичні надходження невеликих сум дозволять вам якось пережити скрутні часи. До приходу справжнього прибутку доведеться задовольнитися малим.

Скорпіон

Про вашу вигоду не дбатимуть фінансові партнери. Будьте готові відстоювати свої інтереси. Бажано у цей день позбавитися існуючої заборгованості.

Стрілець

Не вистачатиме коштів для впевненої боротьби з конкурентами. Очікуються матеріальні збитки. Подумайте над стратегією виходу зі скрути.

Козеріг

Дайте своїм обранцям ще трохи часу. Новий сплеск взаємних почуттів стане винагородою за ваше терпіння й вірність.

Водолій

Знадобляться немалі зусилля для утримання позитивного фінансового балансу. На великі покупки коштів не вистачатиме. Не будьте надто самовпевненими. Цінуйте існуючі стосунки.

Риби

Ви готові будете на все заради партнерів. Не доходьте до фанатизму. Інакше не зможете насолодитися відчуттям щастя.

Астролог розповіла, які несподіванки готує останній тиждень липня і чому треба прислухатися до сновидінь.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 липня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути