Ексклюзиви
неділя, 26 липня 2020 20:00

Гороскоп на 27 липня – 2 серпня: чому треба прислухатися до своїх снів

Гороскоп на 27 липня – 2 серпня: чому треба прислухатися до своїх снів
Настає зоряний період для вольових і активних експериментаторів. Фото: pixabay.com

Тиждень з 27 липня по 2 серпня стане плідним для людей, яких не лякають невдачі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це час шансів та можливостей, - говорить астролог. – Настає зоряний період для вольових і активних експериментаторів. Головне – легко ставитися до поразок і ні про що не шкодувати. Довіряйте передчуттям. Підказку отримаєте уві сні. Найважче вестиметься у неділю. Це день фінансових втрат. У четвер не треба щось змінювати у своїй зовнішності. Костетологи, перукарі і пластичні хірурги цього дня завдадуть більше шкоди, ніж користі. Губитимуться документи і листи. Бережіть те, що по справжньому цінне для вас".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Знайдете групу помічників, які візьмуть на себе частину ваших обов'язків. Гарний час, аби набирати новий персонал та формувати свою команду. Зближення з родиною вдаватиметься важко. Вас не розумітимуть, а думки перекручуватимуть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Принципова позиція з певного питання змусить вас піти проти багатьох. Зберегти мир у своєму оточенні зможуть одиниці. Вгодити і вашим, і нашим не вдасться. Не жертвуйте власними інтересами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вас сприйматимуть як людину непоступливу, готову до будь-яких методів, аби відстояти свої позиції. Впевнено рухайтеся до мети. Виходитимете переможцем із ситуацій, у які вас безщадно кидатиме ледь не щодня. Не плутайте щедрість з марнотратсвом.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ви налаштовані авантюрно. Готові експериментувати і досягати свого. Не бачитимете перепон. Складними будуть вихідні. Тож краще відпочиньте або виконуйте рутинну роботу. Це період фінансового злету. Подбайте про розумний розподіл коштів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви – один із найщасливіших знаків цього тижня. Опинятиметься у потрібному місці в потрібний час. Довіртеся долі. Заробітки збільшуються.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Більшого досягнете, якщо перестанете сумніватися. Заробітки надходитимуть малими сумами. З'явиться відчуття фінансового дефіциту. Кохані триматимуться самовпевнено. Це вам не сподобається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їмо молюсків раз на тиждень" - як працює равликова ферма під Києвом

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доведеться бути хитрими, аби проскочити крізь вузькі щілини можливостей, які пропонує життя. Якщо довго сумніватиметеся, тиждень видасться провальним. У працелюбних заробітки зростуть.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будуть і сили, і можливості, але мало що вдаватиметься без попереднього планування. Заручіться підтримкою людей сильних та впевнених, які допоможуть швидко зорієнтуватися і зайняти потрібні позиції.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Чутки збиватимуть з пантелику, тому продуктивність праці впаде. Не приймайте на віру все те, що почули чи прочитали. Ризиковані справи у четвер призведуть до збитків. Кохані нарікатимуть на обмаль уваги від вас. Їм хочеться романтики. Влаштуйте вечерю зі свічками.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Важко буде порозумітися з підлеглими і молодшими родичами. Добре пояснюйте, чого саме хочете. Інакше вони охоче фантазуватимуть і робитимуть усе навпаки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не готові бути в епіцентрі уваги, тому часто пропускатимете важливі події і заглиблюватиметеся у себе. Зростають витрати. Будьте обачними з вибором товару. У магазин вирушайте зі списком.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це час відкриттів. Заглибитеся в себе і відчуєте потребу у нових знаннях і навичках. Захочете навчитися кермувати і володіти іноземними мови. Виграє той, хто на це відреагує. Відкриті до самовдосконалення люди відчують у собі більше сил і завзяття.

Астролог розповіла, що треба встигнути зробити в останні вихідні липня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 липня – 2 серпня: чому треба прислухатися до своїх снів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути