субота, 25 липня 2020 07:00

Гороскоп на 25-26 липня: що треба встигнути зробити в останні вихідні липня

Гороскоп на 25-26 липня: що треба встигнути зробити в останні вихідні липня
Більшість закоханих очікуватимуть знаків уваги від своїх обранців. Самі ж не виявлятимуть помітної ініціативи. Фото: pixabay.com

25-26 липня сварки вибухатимуть з найменшого приводу. Важко буде встояти перед спокусою посперечатися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вихідні будуть не дуже романтичними, а неділя взагалі навіватиме сум, - говорить астролог. – Більшість закоханих очікуватимуть знаків уваги від своїх обранців. Самі ж не виявлятимуть помітної ініціативи. Слідкуйте за своїми словами. Не згадуйте прикрих епізодів із минулого. І не з'ясовуйте, хто кого більше любить. Враховуйте фінансові обмеження. Економте. В останні вихідні липня треба першими іти на примирення і вибачати своїх кривдників, шукати способи заробляти більше, заводити нові перспективні знайомства, багато читати і пізнавати щось нове".

Овен

Гроші швидко танутимуть. Бажання й можливості не співпадатимуть. Не варто переживати з приводу цього. Доля утримує вас від придбання непотребу.

Телець

Разом з дружиною (чоловіком) трохи обновіть інтер'єр вашої спільної оселі. Ця робота підніме настрій обом. У домі пануватиме лад.

Близнюки

Засиджуватися вдома не варто. На вас чекають зустрічі й цікаві пригоди. Правда на зближення стосунків із коханими годі очікувати.

Рак

Відмовтеся від тривалих походів та веселих розваг. Найкраще ви почуватиметеся у м'якому кріслі поруч з люблячими вас людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20-26 липня: коли відступлять неприємності і життя зміниться на краще

Лев

Ваше особисте життя може стати темою для обговорення оточуючих. Не варто розповідати людям про свої домашні проблеми.

Діва

Часом емоційні спалахи коханих здаватимуться вам нестерпними. Виявіть справжню британську стриманість. Нагородою для вас стане романтичний вечір суботи.

Терези

Є сенс попрацювати у ці вихідні. За роботу добре заплатять. Загублені у суботу коштовності знайти буде важко. Залишайте їх вдома, коли відправляєтеся у басейн чи на природу.

Скорпіон

Грошей у кишені буде достатньо. Дратуватиме постійна зміна цін. Важко у такій ситуації чітко розрахувати свої витрати.

Стрілець

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Цього достатньо для придбання необхідного. Купувати м'які меблі не час. Милі та їхні родичі будуть постійно чимось незадоволені. Не піддавайтеся загальному настрою. Жартуйте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепліше, ніж зазвичай: якими будуть осінь і зима в Україні

Козеріг

Відкладіть інтелектуальну працю до наступного тижня. Дайте голові відпочити. Сплануйте для себе й коханих культурну програму.

Водолій

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Відкладіть похід до салону краси. Задоволення ці витрати не принесуть, а їхній розмір шокує.

Риби

Відпочити на власний розсуд вам не вдасться. Оточуючі постійно змушуватимуть вас змінювати плани. Наприкінці вихідних відчуватиметься втома.

Синоптики розповіли, чим тішитиме і засмучуватиме погода у вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25-26 липня: що треба встигнути зробити в останні вихідні липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути