неділя, 19 липня 2020 20:00

Гороскоп на 20-26 липня: коли відступлять неприємності і життя зміниться на краще

Гороскоп на 20-26 липня: коли відступлять неприємності і життя зміниться на краще
Більше часу проводьте у хорошому оточенні і за приємним заняттям. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 20 по 26 липня важко буде про щось домовитися. Переслідуватиме відчуття безвиході. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У схильних до депресії будуть напади паніки, - говорить астролог. - Понеділок стане емоційно та фінансово складним. Це останній день Гекати або чорного місяця. Переслідуватиме відчуття жалю, самотності і безвиході. Але все це скоро мине. Більше часу проводьте у хорошому оточенні і за приємним заняттям. Неприємності відступлять у вівторок, перший день місячного циклу. Життя зміниться на краще. Це чудовий час для планування майбутнього. У багатьох головах розвидниться. Люди будуть почувати себе сильнішими, здатними реагувати на зовнішні виклики".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будьте уважні та обережні у ведені фінансових справ. Пан або пропав. Відповідально ставтеся до домовленостей з партнерами. Не позбавляйте себе фінансових покровителів. Замислитеся про поповнення у родині.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На роботі запропонують незручні умови співпраці. Бракуватиме помічників і радників. Не зациклюйтеся на одній справі. Чим більше напрямків контролюватимете, тим більше шансів, що залишитеся на плаву, не зважаючи на кризу.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Найскладнішим днем буде неділя. Загострюються родинні та матеріальні проблеми. Багато часу згаєте, аби залагодити конфлікт поколінь. Більш ефективно справи підуть у середу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вас супроводжує оптимістичний настрій. Будете сповнені енергії і натхнення. Але у понеділок бажане видаватимете за дійсне і робитимете висновки із неперевірених фактів. Щоб уникнути збитків, зменшуйте витрати.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Рішення, які приймете на початку тижня, принесуть вдосталь неприємностей. Не дозволяйте нікому себе підганяти. Від середи, коли Сонце переходить до знаку Лева, ви маєте шанс реалізувати себе сповна.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Тиждень втомлюватиме своєю різноманітністю і непостійністю. Не противтеся змінам, які він пропонує. Спробуйте до них звикнути. Вони кардинальні і надовго. Утримайтеся від спокуси заробити якомога більше. Вас втягнуть у неприємності ті, хто обіцятиме золоті гори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепліше, ніж зазвичай: якими будуть осінь і зима в Україні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будете діяти різко і нахабно. Але саме у такий спосіб вдасться досягти більшого. Дещо агресивна тактика ведення справ не сподобається партнерам по бізнесу і постійним клієнтам. Не шкодьте власній репутації.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це тиждень успіху. Навіть сумнівні справи розв'яжуться на вашу користь. Докладайте зусиль, щоб піднятися угору по кар'єрних сходинках. Не допускайте сварок із найдорожчими. Причин для конфлікту не буде. Вчасно вибачтеся і створіть позитивну атмосферу у домі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вдалий час для початку навчання і тренування. Відновіть відвідування басейну чи фітнес-студії. Легко піде вивчення іноземних мов. Завоювати чиюсь прихильність буде легко. У вас закохуватимуться. Тільки вам зараз буде не до романтичних пригод.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви вірні власним переконанням. Не захочете коритися чужій волі і догоджати тим, хто сильніший. Така позиція допоможе легко вийти зі скрути і оминути проблеми, які нависають над іншими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Рухайтеся поволі і все вдаватиметься так, як треба. Поспішите – людей насмішите. Не купуйте товари у кредит. Сплатити їх до кінця року не вдасться. А довготривалих боргових зобов'язань вам зараз точно не треба. Провідайте старих друзів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Життя радує стабільністю. Навіть брехня і підлість, які цього тижня траплятимуться на вашому шляху, будуть очікувані. Ви інтуїтивно діятимете у правильному напрямку. Прибутковою буде середа. Не давайте оточуючим приводу для пліток.

У вихідні не засиджуйтеся вдома. На вас чекають цікаві пригоди і приємне спілкування з новими знайомими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20-26 липня: коли відступлять неприємності і життя зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути