субота, 18 липня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: як закликати у своє життя успіх та гроші

Гороскоп на вихідні: як закликати у своє життя успіх та гроші
Потренуйтеся у розв'язуванні складних логічних задач. Фізичну втому як рукою зніме. Фото: pixabay.com

18-19 липня не засиджуйтеся вдома. На вас чекають цікаві пригоди і приємне спілкування з новими знайомими. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"По-справжньому відновити сили за вихідні вам допоможуть заняття інтелектуальними іграми, - говорить астролог. – Потренуйтеся у розв'язуванні складних логічних задач. Фізичну втому як рукою зніме. Знайдіть час для занять технічною творчістю. Зробіть власними руками незвичну деталь для оновлення інтер'єру оселі. Хочете закликати у своє життя успіх та гроші, прислухайтеся до внутрішнього голосу і не довіряйте малознайомим людям. Віднайти емоційну рівновагу допоможе перегляд улюбленої кінострічки. Скористайтеся можливістю побути на самоті годину-другу. Не сперечайтеся з людьми похилого віку. Неприємна розмова спровокує пригнічений настрій. Зіпсуєте весь відпочинок".

Овен

Ремонт у домі робіть самотужки. Запрошені робочі обійдуться дорого. Ще й працюватимуть абияк.

Телець

Відправлятися на заробітки не слід. Задовільної платні за це ви не одержите. Заплануйте похід по крамницях. У вас буде можливість придбати кілька корисних речей.

Близнюки

Стан фінансових справ залишатиметься без змін. Економити не доведеться. Можливі прибутки у вигляді неочікуваних знахідок.

Рак

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Відгукніться на прохання друзів про матеріальну підтримку. Це не зашкодить вашому бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітер, грози, дощі: синоптики попереджають про невтішну погоду на вихідні

Лев

Здійсніть необхідні покупки у суботу зранку. Пізніше від витрат краще утриматися. Очікуваних у неділю доходів не буде.

Діва

Розпорядіться наявними коштами економно. Очікуються незаплановані витрати на потреби дітей. До отримання основного заробітку надходжень не буде.

Терези

Погоджуйтеся на підробіток у суботу зранку. Вам добре за нього заплатять. Того ж дня на вас чекатимуть вдалі покупки. У неділю очікуються дрібні втрати. Пильнуйте.

Скорпіон

Грошей буде достатньо. Обирайте відпочинок на власний смак. Придбаний у ці дні одяг вам личитиме. Не варто купувати взуття у неділю.

Стрілець

По можливості позбавтеся заборгованості. Відкладіть на потім операції по обміну валют. Пильнуйте під час здійснення розрахунків. У неділю вас порадує невелика знахідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні розпочнеться найбільш вражаючий літній зорепад

Козеріг

Не займайтеся вирішенням фінансових проблем. Ви залишатиметеся у невигідній позиції. Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони будуть втраченими.

Водолій

Після здійснення необхідних покупок залишиться обмаль кишенькових грошей. Проте дефіцит готівки у разі потреби можна компенсувати бартером.

Риби

Заплануйте на ці дні переобладнання свого помешкання. Саме час зайнятися ремонтом сантехніки. Грошей і часу на це вистачатиме.

Астролог розповіла, кого та чим порадує середина літа, та дала корисні поради на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: як закликати у своє життя успіх та гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути