понеділок, 27 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 27 вересня: чому цей день такий особливий

Гороскоп на 27 вересня: чому цей день такий особливий
Більше часу приділіть родині. Подбайте про створення затишку в домі. Фото: pixabay.com

27 вересня цінуйте стабільність у стосунках. Не варто шукати позашлюбних зв'язків. Швидкоплинне задоволення завершиться родинним конфліктом. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не покладайте великих сподівань на цей день, - говорить астрологиня. – Він пройде спокійно та мало результативно. Не варто наполегливо добиватися свого. Особливо якщо на шляху до здійснення бажаного виникає забагато перешкод. Більше часу приділіть родині. Подбайте про створення затишку в домі. Пригрійте приблудну тваринку. Її поява цього дня на вашому порозі – то добрий знак. Це особливий день. Усе добро повертатиметься до вас сторицею. Будьте щедрими та чуйними".

Овен

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на благодійні справи. Бажання збагатитися призведе до матеріальних втрат.

Телець

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Близнюки

Доходи потроху зростатимуть. Вкладайте гроші у довгострокові проекти. Займіться страхуванням свого майна. Купуйте товари для подорожі й туризму.

Рак

Посилюється тиск фінансових проблем. Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях.

Лев

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть підписання майнових доручень. Не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці.

Діва

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень: хто буде в шоці від власних везінь

Терези

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться вам і вашим рідним.

Скорпіон

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Підписання важливих фінансових угод відкладіть до кінця тижня.

Стрілець

Відчуватимуться деякі фінансові обмеження. Та щоденні витрати ваші доходи покриватимуть повністю. Відмовитися варто лише від великих покупок.

Козеріг

Подарунків очікувати на слід. Гроші принесе наполеглива праця. Вкладайте кошти у розширення бізнесу. Збільшуються витрати на потреби дітей.

Водолій

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься стабільною. Слідкуйте за зміною розміру поточних витрат.

Риби

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Астрологиня зробила дивовижний гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 вересня: чому цей день такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути