Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2021 20:00

Гороскоп на тиждень: хто відкриє у собі суперздібності

Гороскоп на тиждень: хто відкриє у собі суперздібності
У вихідні не кличте додому гостей. Сім'я жадає спокою. Фото: pixabay.com

Тиждень з 27 вересня по 3 жовтня – це час кар'єрних злетів. Заробите більше очікуваного. Про цеGazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тиждень проживете успішно й цікаво, якщо зосередитеся на найголовнішому, - каже астрологиня. – Лідерські здібності не підведуть. Набридне коритися обставинам. У середу все зміниться на краще. Друзі й кохані уникатимуть вас. На це є причини. Задумайтеся, де схибили і вибачтеся. У вихідні не кличте додому гостей. Сім'я жадає спокою. Відкладіть педикюр й операції на ногах".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Наважтеся на знайомство з людиною, яка подобається. Вона відповість взаємністю. Не допускайте затяжного кашлю. Робіть інгаляції.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Щаститиме на знижки. Варто купувати ноутбуки, смартфони та верхній одяг на зиму. Запропонують нове місце роботи. Якщо ризикнете, якісно зміните життя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Про допомогу попросять друзі. Добре подумайте, перш ніж щось обіцяти. Не кличте їх жити до себе, доки не порадитеся з коханими.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зосередьтеся на власних бажаннях. Не погоджуйтеся на роботу, яку терпіти не можете. Заробити на цьому навряд чи вдасться, а нервів витратите вдосталь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Друзі-атовці наполягли обстежитися" - черкаському волонтеру на лікування лімфоми Ходжкіна потрібна допомога

Лев (23 липня - 23 серпня)

Мрійте і прагніть. Цей тиждень ощасливить багатьох. Пильнуйте під час оформлення страховки та паспорту вакцинацій. Будуть помилки у прізвищі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Всадити дітей за уроки буде складно. Повернути жагу до знань допоможуть невеликі подарунки. Контролюйте калорійність їжі, аби не набрати зайву вагу.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

З 1 жовтня доведеться відмовитися від грандіозних планів через карантинні обмеження. Цікаві зустрічі дадуть початок новому роману. Хотітиметься мандаринів та апельсинів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Прислухайтеся до бажань коханих і спробуйте пожити за їхнім графіком. Здивуєтеся, як багато усього можна встигнути, якщо не марнувати час у соцмережах. Лягайте спати до 23:00.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

У четвер зблизитеся з людиною, яка подобається. Прийміть запрошення на побачення. Частіше цілуйте та обіймайте рідних. Не налягайте на заспокійливі та снодійне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: все, що треба знати про стосунки, заробітки та здоров'я

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Годі згадувати коханим старі образи. Сварка спонукає обох задуматися про розлучення. Танцюйте і співайте. Це допоможе розслабитися та забути про негаразди.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Проявляйте таланти. Легко завоюєте авторитет серед колег. Вами захоплюватимуться. Якщо звільняється бажана посада, не думайте довго. Беріть участь у відборі на це робоче місце.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Чекають цікаві знайомства. Хороших співрозмовників зустрінете в потязі чи літаку. Не ігноруйте перші ознаки застуди. Майте в аптечці спрей від болю в горлі.

Астрологиня зробила неочікуваний прогноз на жовтень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на тиждень: хто відкриє у собі суперздібності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути