середа, 22 вересня 2021 16:16

"Друзі-атовці наполягли обстежитися" - черкаському волонтеру на лікування лімфоми Ходжкіна потрібна допомога

Автор: Фото надане В'ячеславом Скічком
  Волонтеру 46-річному В'ячеславу Скічку  з Черкас на обстеження та лікування  лімфоми Ходжкіна потрібна допомога.
Волонтеру 46-річному В'ячеславу Скічку з Черкас на обстеження та лікування лімфоми Ходжкіна потрібна допомога.

Волонтер 46-річний В'ячеслав Скічко із Черкас перебуває в обласному онкодиспансері. У чоловіка виявили лімфому Ходжкіна. На обстеження та лікування потрібна допомога.

"У березні перехворів на ковід. І в мене під правим вухом з'явилося щось схоже на лімфовузол. За два місяці так і не зникло", - розповів Gazeta.ua В'ячеслав Скічко. - Друзі-атовці наполягли обстежитися і ми поїхали в онкодиспансер. Там сказали, що це пухлина - лімфома Ходжкіна. Призначили лікування і хімієтерапію. Днями був четвертий курс. Попереду ще хімія. Наступного тижня маю їхати в інститут ядерної медицини на обстеження. Лише на нього потрібно не менш як 20 тисяч гривень. Плюс витрати на препарати для лікування супутніх наслідків хімії. І таких ліків треба чотири - п'ять різновидів кожного. Є упаковки таблеток за 500 гривень, яких вистачає на кілька днів. Лікарі кажуть, на лікування та обстеження потрібні чималі витрати".

В'ячеслав є координатором у громадській організації "Наш батальйон". Волонтерством займається з 2014 року. До того мав меблевий бізнес.
"Коли зрозумів, що одночасно вести якісно бізнес і бути волонтером не виходить, вирішили з дружиною, що продовжуватиму допомагати нашим захисникам. У нас були заощадження, які ми відкладали на будівництво житла. За них і жили. Наша організація допомагає не конкретно комусь із хлопців на війні, а підрозділу загалом - роті чи батальйону. Немає такої бригади, якій би ми щось не привозили. Ми об'їздили весь фронт, із півночі до півдня, від Щастя до Широкина", - говорить В'ячеслав Скічко.

В'ячеслав Скічко одружений, виховує доньку 9-річну Марію. Має 80-річну матір, у якої два роки тому виявили в голові неоперабельну пухлину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Два тижні коми й 10-хвилинна зупинка серця" - мати благає про допомогу на порятунок дитини

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7456 0769 6678 (Скічко В'ячеслав Павлович).

Зараз ви читаєте новину «"Друзі-атовці наполягли обстежитися" - черкаському волонтеру на лікування лімфоми Ходжкіна потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути