Ексклюзиви
понеділок, 20 вересня 2021 14:38

"Два тижні коми і 10-хвилинна зупинка серця" - мати благає про допомогу на порятунок дитини

Автор: Фото надане Ольгою Роїк
  6-річний Роман Роїк з Володимира-Волинського на Волині після пересадки печінки потребує операції із закриття черевної стінки. До того треба стабілізувати стан дитини реабілітацією в Китаї. Необхідно хоча б чотири курси. Загальна сума становить $60 тис.
6-річний Роман Роїк з Володимира-Волинського на Волині після пересадки печінки потребує операції із закриття черевної стінки. До того треба стабілізувати стан дитини реабілітацією в Китаї. Необхідно хоча б чотири курси. Загальна сума становить $60 тис.

6-річний Роман Роїк з Володимира-Волинського на Волині переніс пересадку печінки. Потребує операції із закриття черевної стінки. До того потрібно стабілізувати стан дитини реабілітацією в Китаї. Необхідно пройти хоча б чотири курси. Загальна сума становить $60 тис.

"Життя Ромчика - це щоденна боротьба. У 3 місяці він переніс складну операцію Касая, а в 11 місяців - пересадку печінки за кордоном. Після операції було два тижні коми і 10-хвилинна зупинка серця. Лікарі сказали, що Ромчик не житиме, - розповілаGazeta.ua мати Ольга Роїк. - Ми повернулися в Україну. Через рік в дитини трапився крововилив, температура була до 40 градусів. Знову операція і боротьба за життя. Синочок почав самостійно дихати, їсти мелену їжу".

У серпні 2020 року в Польщі Роману зробили ще одну операцію. Розширювали вену, яка звузилася після пересадки печінки і загрожувала життю.

"Після цього ми їздили на реабілітацію в Китай. Ромчик краще тримає спину і голову, вимовляє звуки. Я бачила діток, які мають гарні результати. Китайські лікарі готові продовжувати лікування. Це та соломинка, за яку я чіпляюсь, аби допомогти своїй дитині. Без цієї реабілітації польські медики не зможуть зробити операцію із закриття черевної стінки - зашиття м'язів живота. Ромчику потрібно ще хоча би 4 курси китайської реабілітації. Вартість одного становить 15 тисяч доларів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прошу людей врятувати мою Інну" - харків'янка благає допомоги на лікування рідної сестри

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7573 9487 3857 (Роїк Ольга Юріївна).

Зараз ви читаєте новину «"Два тижні коми і 10-хвилинна зупинка серця" - мати благає про допомогу на порятунок дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути