Ексклюзиви
вівторок, 27 серпня 2019 07:00

Гороскоп на 27 серпня: що принесе останній вівторок літа

Гороскоп на 27 серпня: що принесе останній вівторок літа
Грошей не вистачатиме на сплату необхідних рахунків. Шукайте вихід зі скрути спокійно. Фото: stb.ua

У вівторок 27 серпня будьте готовими до несподіваного розвитку подій. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вчинки оточуючих здаватимуться нелогічними. Емоційні поривання заважатимуть діяти зважено й продумано, - говорить астролог. - Не задовольняйтеся усними домовленостями з партнерами. Усі договори оформляйте офіційно. Уникайте ділових контактів з хвастунами. Їхній обіцянкам не можна вірити. Грошей не вистачатиме на сплату необхідних рахунків. Шукайте вихід зі скрути спокійно. Поспішні рішення призведуть до нових збитків".

Овен

Не варто обмірковувати нові комерційні проекти. Це день витрат. Заробити навряд чи вдасться. Дозвольте собі трохи порозкошувати.

Тілець

У вашому розпорядженні скромна сума. Доведеться відмовитися від частини своїх планів. Вчинки милих здаватимуться нелогічними. Вони часто змінюватимуть домовленості.

Близнюки

Ви зможете зробити багато корисних покупок. Щаститиме на вигідні фінансові пропозиції. Частину грошей віддайте на благодійні справи.

Рак

Торговельні операції проходитимуть невдало. Пильнуйте під час проведення грошових розрахунків. Кохані не зможуть багато часу присвятити вам. Вони постійно зникатимуть у своїх справах. Поставтеся до цього з розумінням.

Лев

Змін на краще не очікується. Стежте за оформленням фінансових паперів. Проженіть сум зі своєї хати. Не витрачайте час на з'ясування стосунків з оточуючими. Діліться з ними своїм піднесеним настроєм.

Діва

Професійний успіх позначиться на ваших заробітках. Нарікати на нестачу коштів не доведеться. Дратуватиме нерішучість коханих. Але підштовхувати їх до активних дій не час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній тиждень літа почнеться зі спеки

Терези

Рівень доходів поступово зростає. Можуть надійти й додаткові виплати у вигляді преміальних. Зробіть подарунки близьким.

Скорпіон

Даруйте квіти коханим. Запрошуйте їх на концерти та в кіно. Ваші зусилля не будуть марними. Партнери відповідатимуть взаємністю.

Стрілець

Гроші не триматимуться кишені. Погоджуйтеся на додатковий заробіток. Перевтома викликатиме тремтіння у руках. Не допускайте недосипання.

Козеріг

Для втілення великих проектів доведеться шукати спонсорів. Листування з приємними людьми зробить ваше життя яскравішим. Пишіть теплі повідомлення коханим. Будьте щедрими на компліменти.

Водолій

Не викликайте ревнощів коханих. Це нашкодить вашим стосункам. Не вживайте продуктів, що подразнюють слизову шлунку. Активізуються виразкові процеси.

Риби

Економити не доведеться. Ваш гаманець стане значно важчим. Зробіть передишку. Відкладіть чергові зустрічі з фінансових питань. Партнери дбатимуть перш за все про свої інтереси. Не наполягайте зайвий раз на зустрічі. Побачення не носитимуть романтичного характеру.

Тиждень з 26 серпня по 1 вересня ідеально підходить для того, аби підбивати підсумки. Легко буде кинути палити і спланувати те, що хочете встигнути восени.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 серпня: що принесе останній вівторок літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути