неділя, 26 грудня 2021 20:00

Гороскоп на 27 грудня - 2 січня: хто має серйозні шанси розбагатіти

Гороскоп на 27 грудня - 2 січня: хто має серйозні шанси розбагатіти
Ялинку наряджайте у вівторок. Подарунки купуйте в середу. Фото: pixabay.com

Тиждень з 27 грудня по 2 січня буде багатим на пропозиції. Скористайтеся можливістю покращити матеріальне становище і завести нові знайомства. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Останній тиждень цього року виснажить багатьох, - говорить астрологиня. – Важко буде протистояти нахабству й заздрощам. Ялинку наряджайте у вівторок. Подарунки купуйте в середу. Ціни приємно здивують. У новорічну ніч зберіться з найближчими. Подякуйте Богу за прожитий рік і нічого не загадуйте. Бажання не здійсняться. За святковим столом не варто з'ясовувати стосунки, бо розпочнете рік зі скандалу. Серйозні шанси розбагатіти будуть у Тельців, Терезів, Козерогів і Водоліїв".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не зважайте на чутки. Вашому авторитету нічого не загрожує. Сварки в домі можуть спалахувати без причини. Помиріться та обійміть коханих. Потішать успіхами діти. Радійте їхнім перемогам.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Дарма боїтеся змін. Вони покращать життя. Не переступайте через моральні принципи. Заробляйте гроші чесно. Не дозволяйте друзям і батькам втручатися у вашу сім'ю.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Економте, щоб мати гроші на свята. Не варто купувати кухонну техніку, смартфони й одяг. Зателефонуйте батькам, відвідайте старших родичів. За святковим столом згадайте про тих, кого немає поруч.

Рак (22 червня - 22 липня)

Плани змінюватимуться щодня. Почуватиметеся беззахисними. Не ризикуйте грошима. Довірте сімейний бюджет коханим. Зустріньтеся з людьми, які допомагають знайти вихід зі скрути і дають мудрі поради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає на Україну 2022 року – астрологиня приголомшила прогнозом

Лев (23 липня - 23 серпня)

Бережіть майно від пошкодження. Не залишайте надовго оселі. Встановлюйте сигналізацію. Купувати авто не час. Кохані втягнуть в авантюри. Не варто їхати далеко. У дорозі чекають неприємні пригоди. Заводити собаку чи кота краще в четвер.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Скоро в житті настане біла смуга. Зараз не час щось кардинально змінювати, особливо у фінансових справах. Придбане в останній день року не пасуватиме й роками пролежить у шафі.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Багато людей готові підтримати вас. Зачекайте з покупкою нерухомості, з'являться дешевші варіанти. Не шукайте вигоди у стосунках, бо не помітите, як партнери використають вас.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Саме час за акційною ціною придбати трактор чи комбайн. Більше будьте вдома. Не зациклюйтеся на невдачах. Подбайте про зручний одяг для святкування Нового року.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відмовтеся від купівлі посуду. Відкладіть придбання мийних пилососів і пральних машин. Втомитеся доводити коханим почуття. Зараз вони надто критичні й егоїстичні. Не марнуйте часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

До вас ітимуть за порадами. Не забувайте про власний час і простір. Кілька годин на день займайтеся улюбленими справами. Побачення залишить теплі враження.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Заробітки поповнять бюджет. Зможете дозволити собі більше, ніж раніше. Купуйте телевізори та ноутбуки. Стримуйтеся під час бесіди з батьками, не надокучайте порадами.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Легко та добре підуть справи, які складно вдаються іншим. Якщо до вівторка щось стримує, не пручайтеся. Доля оберігає від неправильних кроків.

Як підготуватися до Нового року, щоб задобрити господаря 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 грудня - 2 січня: хто має серйозні шанси розбагатіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути