Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2020 07:00

Гороскоп на 26 травня: чим здивує останній вівторок місяця

Гороскоп на 26 травня: чим здивує останній вівторок місяця
У ваше життя прийдуть нові люди і речі. Фото: pixabay.com

26 травня добре розраховуйте свій час. Не допускайте спізнення на роботу чи зустрічі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Початок дня не складатиметься. Мало що вдаватиметься. Зранку краще жити за усталеним графіком, - говорить астролог. – Не слід перед виходом з дому обговорювати неприємні теми з домашніми. Розпочаті розмови затягнуться. Оточуючі реагуватимуть на це різко. Люди у цей день менш схильні пробачати один одному помилки. Останній вівторок місяця здивує несподіваним поворотом подій. У ваше життя прийдуть нові люди і речі. Знайомства і зустрічі переростуть у романтичні стосунки. Збільшиться кількість аварій на автошляхах. Будьте уважні за кермом".

Овен

Здійснюйте лише необхідні виплати. Надлишку грошей не буде. Крім того, це день зіпсованих речей. Будьте обережні зі своїми телефонами і ноутбуками.

Телець

Проводьте операції купівлі-продажу без участі посередників. Їхні послуги коштуватимуть надто дорого. Стережіться шахрайства.

Близнюки

Не влаштовуйте суперництва з коханими. Не має значення, хто з вас краще готує чи знає комп'ютер. Знаходьте можливість хвалити один одного.

Рак

Ваші обранці причаровують оточуючих. Не варто хвилюватися з приводу цього. Радійте їх успіхам. Довіряйте. Ревнощі зайві.

Лев

Надходитимуть різноманітні фінансові пропозиції. Серед них будуть і слушні. Не відмовляйтеся від додаткових джерел прибутку. Ввечері не засиджуйтеся вдома. Доля приготувала для вас цікаву зустріч.

Діва

Не варто планувати заздалегідь свій вечір. Довіртеся долі. У вашому особистому житті очікуються помітні зміни на краще. Приймайте їх з радістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли кістки 60 мамонтів

Терези

Покращення фінансової ситуації не передбачається. Утримайтеся від придбання товарів у кредит. Виставляти свої речі на продаж не час.

Скорпіон

Ви можете стати причиною родинного конфлікту. Не найкращий день для прийняття важливих особистих рішень. Терпляче ставтеся до бурчання старших.

Стрілець

Купувати лотерейні квитки не варто. Виграшу годі чекати. Відмовтеся від ідеї походити по крамницях у вільну годину. Гаманець швидко спорожніє.

Козеріг

Найменші негаразди псуватимуть ваш настрій. Відмовтеся від побачення. Кохані можуть прийняти ваше незадоволення на свій рахунок.

Водолій

Ваші справи йдуть угору. Очікується поповнення бюджету. У другій половині дня можна впевнено займатися розв'язанням фінансових питань.

Риби

Ви очікуватимете більшої фінансової віддачі від своєї роботи. Та все одно одержана цього дня на руки сума порадує.

Ретроградними залишаються Сатурн, Венера і Юпітер. Мало що вдаватиметься на славу. Астролог дала корисні поради на тиждень з 25 по 31 травня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 травня: чим здивує останній вівторок місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути