Ексклюзиви
неділя, 24 травня 2020 20:01

Гороскоп на 25-31 травня: астролог дала важливі поради на тиждень

Гороскоп на 25-31 травня: астролог дала важливі поради на тиждень
З оптимізмом зазирайте у майбутнє. Попереду кращі часи. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 25 по 31 травня багатьом захочеться розправити крила і рвонути вперед. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць зростає, настрій покращується, - говорить астролог. – Але ретроградними залишаються Сатурн, Венера і Юпітер. Мало що вдаватиметься на славу. Переслідуватиме відчуття, що багато часу згаяли. Кожен переживатиме за заробіток, власний бізнес і завтрашній день. Тому хапатиметься за кілька справ одночасно. Здаватиметься, що це останній шанс чогось досягти. З оптимізмом зазирайте у майбутнє. Попереду кращі часи. У вихідні закохуйтеся і ходіть на побачення".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Намагатиметеся обходити заборони та ігнорувати інструкції. Не розумітимете, чому хтось має вас контролювати та обмежувати. Понад усе жадатимете вийти за межі дозволеного. Не піддавайте ризику себе та коханих.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ваш сімейний бюджет у кризовому стані. Грошей мало на що вистачатиме. Економити набридне. Внутрішня тривога паралізує діяльність. Важко буде щось планувати, бо нема на кого покластися.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Беріть на себе роль повадиря. Якщо підете за кимось, втратите частину заощаджень і відчуєте себе обдуреними. Дратуватимуть нав'язливі поради батьків. Уникайте тривалих розмов з ними. У вихідні є шанс зустріти свою долю.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не підкорятиметеся чужій думці, тому багато чого досягнете. Залишайтеся сміливими. Це унікальний тиждень, який дозволить далеко просунутися у справах. Додаткових внесків потребують дім і авто.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Наївно намагаєтеся догодити усім довкола. Дійте, як підказує розум. Лише не наступайте на матеріальні інтереси колег. Спровокуєте конфлікт, який згубно позначиться на вашій кар'єрі. Цікавтеся справами коханих.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви сміливі і наполегливі. Поводитимете себе зверхньо. Вважатимете, що нахабство зараз – друге щастя. Власних ресурсів буде замало. Пощастить тим, хто домовиться про співпрацю з кимось. Не варто починати будівництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповіла, коли в Україну прийде тепло

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Наберіться терпіння. Сміливо діяти і щось змінювати зараз завадять обставини. Але не завжди так буде. По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається навколо. Зберігайте товарні чеки. Придбаний одяг доведеться повернути у магазин.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Покладайтеся на свою інтуїцію. Розрахувати щось наперед не вдасться. А серце підкаже, що робити далі. Не їдьте туди, куди не хочете. Щось не вдається – змиріться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Звикаєте до безвиході, бо поки неспроможні щось серйозно зрушити на краще. Зараз час подбати про надійність заощаджень, а не про розвиток. Змін потребує дім. Дещо давно варто викинути.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Усьому чинитимете опір. Конфліктуватимете з тим, хто пропонує нові методи роботи. Колишніх компаньйонів вважатимете конкурентами. З вами важко буде домовитися. Не дивуйтеся, що через непорозуміння втратите хороших та надійних партнерів по бізнесу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Прислухатиметеся до інтуїції, тому отримаєте від цього тижня більше, ніж інші. Уникайте активної публічної діяльності. Душа вимагатиме відпочинку. Інші вважатимуть, що ви усамітнилися і загордилися. Не зважайте на плітки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Постійно засипатимете себе роботою. Це допоможе відволіктися від думок про кризу. Марно сподіватися, що стосунки, які розпочнете зараз, будуть міцними. Більш за все – це роман до кінця літа.

У вихідні 23 і 24 травня намагайтеся нікуди не поспішати. Астролог розповіла, кому вихідні принесуть гроші і нові можливості.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25-31 травня: астролог дала важливі поради на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути