Ексклюзиви
субота, 23 травня 2020 07:00

Гороскоп на 23-24 травня: кому вихідні принесуть гроші і нові можливості

Гороскоп на 23-24 травня: кому вихідні принесуть гроші і нові можливості
Виберіться до лісу, понасолоджуйтеся пахощами трав. Фото: pixabay.com

У вихідні 23 і 24 травня намагайтеся нікуди не поспішати. Душа співатиме. Тому обдаровані мистецькими талантами люди відчуватимуть приплив натхнення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Проведіть ці дні у приємному товаристві, - говорить астролог. - Це час приязного спілкування з друзями та родичами. Будьте щедрими й гостинними. Жодні дрібниці не зіпсують вам настрій. Найкращим відпочинком стане спілкування з природою. Виберіться до лісу, понасолоджуйтеся пахощами трав. Грошовитими ці вихідні стануть для Раків, Левів і Водоліїв. Нові можливості відкриються перед Тельцями і Терезами".

Овен

Відмовтеся від пошуку додаткових джерел заробітку. Подумайте про раціональне використання наявних ресурсів.

Телець

Напрочуд вдалий період. Щаститиме у будь-яких фінансових справах. Вашому збагаченню сприятимуть впливові покровителі. Можливі прибутки у вигляді подарунків.

Близнюки

Не шкодуйте коштів на підтримання організму в чудовій формі. Навіть якщо найближчим часом помітних прибутків не передбачається.

Рак

Грошей вистачить на необхідне. Не беріть на ринок надто великої суми. Втриматися від спокуси витратити все буде складно.

Лев

Надійдуть очікувані кошти. У ці дні не доведеться економити. Зробіть приємні подарунки рідним.

Діва

Наприкінці вихідних ви не дорахуєтесь помітної суми. Не виявляйте безпечності у поводженні з фінансами. Не беріть позичок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 22 травня: як зміниться життя після Молодика

Терези

Витрати на повсякденні потреби різко збільшаться. Близькі не зможуть надати суттєвої допомоги. Тому варто виявляти винахідливість під час ведення господарства.

Скорпіон

Остерігайтеся крадіжки. Не залишайте без нагляду своїх речей. Особливо у дорозі. Велику суму доведеться витратити на потреби хворих родичів.

Стрілець

Просто у вихідні ваша економіка може зазнати серйозних змін. Не обіцяйте на ці дні матеріальної допомоги людям. Не йдіть на фінансовий ризик.

Козеріг

Трохи здорового егоїзму не завадить. Гроші водитимуться у кишені. Дозвольте собі нарешті придбати вимріяну річ. Не слід витрачати більшість коштів на забаганки коханих.

Водолій

Дефіциту коштів не буде. Очікується й додатковий прихід. Але через власну недалекоглядність ви можете витратити невиправдано велику суму. Контролюйте, коли здійснюєте покупки.

Риби

Побалуйте себе придбанням вишуканої дрібниці. Це покращить настрій. Фінансові перспективи поки що не вселяють оптимізму.

Астролог розповіла, на що очікувати кожному знаку зодіака у період з 18 по 24 травня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23-24 травня: кому вихідні принесуть гроші і нові можливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути