пʼятниця, 22 травня 2020 07:00

Гороскоп на 22 травня: як зміниться життя після Молодика

Гороскоп на 22 травня: як зміниться життя після Молодика
Після Молодика доводьте до ладу поточні справи. Не беріться за втілення нових проектів. Фото: pixabay.com

22 травня відбудеться Молодик. Сонце перейшло до знаку Близнюків. Легко буде здолати шкідливі звички. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Підвищується метеозалежність і відчуття внутрішньої тривожності, - говорить астролог. – Після Молодика доводьте до ладу поточні справи. Не беріться за втілення нових проектів. Егоїстичним натурам не таланитиме цього дня. Позбавтеся надмірної самовпевненості. Не відвертайтеся від людей, які просять про щось. Будьте щедрими на допомогу, тоді справи підуть краще".

Овен

Виникатимуть непорозуміння з родичами ваших коханих. Не ставайте в опозицію. Промовчіть. Партнери будуть на вашому боці. Напруження спаде саме по собі.

Телець

Бережіть від пошкодження свої речі. Не наражайтеся на штрафні санкції. Ваша кишеня може постраждати від власної недбалості.

Близнюки

Події складатимуться не так, як ви запланували. Провести вечір з коханими навряд чи вдасться. Телефонуйте їм частіше.

Рак

Розмір прибутку не виправдає ваших сподівань. Перегляньте список запланованих покупок. Доведеться його суттєво зменшити. Щоб зняти втому, прогуляйтеся знайомими вулицями після роботи.

Лев

Обставини складатимуться всупереч вашим планам. Доведеться цілий день виконувати доручення близьких. Часу не вистачить, аби посидіти у кав'ярні з друзями.

Діва

Не захоплюйтеся листуванням з далекими незнайомцями. Ваше щастя зовсім близько. Забудьте про дрібні недоліки своїх партнерів. Придивіться уважніше до їхніх чеснот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 18-24 травня: у які дні справи підуть найкраще

Терези

Кохані будуть у доброму гуморі. Якщо тільки ви їм не зіпсуєте настрій через свою гарячковість. Погоджуйтеся на запропоновану ними культурну програму на вечір.

Скорпіон

Приділіть більше уваги старшим членам родини. Утримайтеся від бажання посперечатися з ними. Прислухайтеся до їхніх порад.

Стрілець

Не варто демонструвати милим свою незалежність. Не позбавляйте себе радості відчувати піклування коханих.

Козеріг

Зберігається середній рівень заробітку. Виникатимуть проблеми з одержанням зароблених грошей, тому не варто зарання планувати витрати.

Водолій

Перехід на нове місце роботи не призведе до підвищення доходів. Проблеми партнерів вам здадуться дріб'язковими. Будьте більш чутливими. Вони чекатимуть на вашу підтримку.

Риби

Грошей вистачатиме на все необхідне. Не варто у цей день вести переговори з фінансових питань. Укладені домовленості будуть переглядатися.

У червні температура повітря підніматиметься вище +30°C. Буде переважно сонячно. Сильних дощів на заході країни, як у травні, не очікують.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 травня: як зміниться життя після Молодика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути