вівторок, 26 липня 2022 06:00

Гороскоп на 26 липня: чому цей день такий особливий для України та українців

Гороскоп на 26 липня: чому цей день такий особливий для України та українців
Панівною цього дня буде жіноча енергія. Жінкам вдаватиметься майже усе. Фото: pixabay.com

26 липня дослухайтеся до своєї інтуїції і робіть те, до чого лежить ваше серце. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Усе прийде вчасно до того, хто нікуди не поспішатиме, – говорить астрологиня. – Панівною цього дня буде жіноча енергія. Жінкам вдаватиметься майже усе. Залишайтеся милосердними. Відгукніться на прохання про допомогу. Цього дня люди повільно сприйматимуть інформацію. Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Враховуйте це під час спілкування. Не варто починати новий курс навчання. Зачекайте з відкриттям власної справи. Це особливий день для України та українців. Можемо круто змінити події на свою користь. Переломний момент відбудеться на фронті. Отримаємо ще більше зброї, що дозволить нам відчути перевагу над ворогом".

Овен

Не прагніть швидко вирішити поставлені завдання. Напад і тиск на опонентів не допоможуть у цьому. Виявляйте впертість та послідовність. Бережіть суглоби від травм.

Телець

День добрих справ. Допомагайте ближньому. Підтримайте того, хто занепав духом. Віддайте частину грошей на благодійність. Будьте між людей. Це допоможе розслабитися і забути про стрес.

Близнюки

Ваші плани не вписуватимуться в реальність. Не варто стукати в зачинені двері. Знижуйте інтенсивність роботи. Настав час для природного відпочинку та розслаблення.

Рак

Цей день принесе багато приємних моментів. У тому числі й романтичних. Чекайте на добрі новини. Можна планувати поповнення в родині. Відмовтеся від калорійної їжі.

Лев

Намагайтеся не бути надто категоричними. Цього дня знадобляться дипломатичні здібності. Ставтеся спокійно до власних помилок. Усі ми не ідеальні.

Діва

Майте свою власну думку. Не покладайтеся на чужий досвід. Ваш успіх залежить від упевненості в собі та працездатності. Пийте більше чистої води протягом дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Київський торт" та львівський сирник – який вигляд мають головні смаколики українських міст

Терези

Розслабтеся й довіртеся долі. Пливти проти течії не слід. Боротися з обставинами теж. Усе повертатиме на краще без ваших зусиль. Підвищується плодючість організму.

Скорпіон

Чим більше ви наполягаєте на своєму, тим більший спротив зустрічаєте. Шукайте легших шляхів досягнення мети. Не соромтеся просити друзів про допомогу.

Стрілець

Ваші розрахунки не виправдаються. Доведеться повертатися знов до стартових позицій. Цей день не сприяє вашому успіху. Зробіть паузу. Відпочиньте.

Козеріг

Виникатиме відчуття вигорання на роботі. Бракуватиме оптимізму. Більше часу приділіть улюбленим справам. Нехай робота зачекає. Зробіть щось приємне коханим.

Водолій

Гнатися за надприбутками не варто. Заробітки залишаються невисокими. Пильнуйте за самопочуттям. Займіться профілактикою загострення хронічних хвороб.

Риби

Роботи буде багато. Відкладіть те, що може зачекати. Приділіть час спілкуванню з дітьми. Слухайте музику.

Спека повернеться до західних областей України у вівторок. 26 липня там очікується +29...32°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 липня: чому цей день такий особливий для України та українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути