Ексклюзиви
середа, 25 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 25 вересня: на кого чекають високі заробітки

Гороскоп на 25 вересня: на кого чекають високі заробітки
Цього дня краще заробляти, аніж витрачати гроші. Фото: astrozodiac.net

25 вересня - день високого емоційного напруження і такої ж високої результативності праці. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Наполеглива праця буде високо оцінена. Проте не поспішайте робити великі покупки, - говорить астролог. - Цього дня краще заробляти, аніж витрачати гроші. Розумно розподіляйте наявні ресурси. Натхнення повернеться у життя закоханих та творчих людей. Призначайте побачення. Пишіть вірші коханим. Підвищується кількість дорожньо-транспортних пригод. Пильнуйте за кермом. Високі заробітки чекають на Близнюків, Дів і Терезів".

Овен

Утримуйте розумний баланс між витратами та заробітками. Не час здійснювати сміливі фінансові проекти. Партнери не готові до цього. Доручайте ремонт електромережі фахівцям. Стережіться травм.

Телець

Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно внесіть корективи у планування свого бізнесу. Розбудити пристрасть у серці коханих не вдасться. Вони будуть пригнічені щоденними клопотами. Запропонуйте свою допомогу.

Близнюки

День пройде занадто швидко. Особисті плани доведеться змінювати. Побачення краще перенести на вихідні. Не працюйте довго поруч з їдкими речовинами. Їхнє випаровування спричинить головний біль.

Рак

Заробітки не відповідатимуть вашим сподіванням. Несприятливий час для придбання дорогих речей. Господарюйте економно. Стережіться харчового отруєння. Не купляйте продуктів у сумнівних місцях.

Лев

Доведеться докладати великих зусиль для збереження достатньої платоспроможності. Розраховуйтеся за надані послуги готівкою. Перевіряйте чеки під час покупок. Намагайтеся дотримуватися даного партнерам слова.

Діва

Прибутки потроху зростають. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Не позичайте людям гроші. Вони довго не повертатимуть їх. Ставтеся терпеливо до чужих недоліків. Не поспішайте із зауваженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 разів, коли Дженніфер Лопес виходила на червону доріжку майже голою

Терези

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Нагадайте боржникам про необхідність вчасного розрахунку.

Скорпіон

Відчуватиметься дефіцит коштів. Але ситуація не буде критичною. Не розпочинайте ремонт. Завдасте шкоди приміщенню. Не викликайте коханих на відверту розмову. Багато зайвого наговорите один одному.

Стрілець

Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Ви можете за лічені години витратити тижневий заробіток.

Козеріг

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на вечірню годину. Не підписуйте майнових доручень.

Водолій

Не шкодуйте витрачати гроші на потреби родини. Вони незабаром компенсуються. Відчуєте потребу у надійних стосунках. Придивіться. Кохані теж бажають змін.

Риби

День помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Через родинні суперечки ризикуєте позбутися частини власного майна.

28 і 29 вересня в Україні очікується потужна магнітна буря. Експерти розповіли, як вберегтися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 вересня: на кого чекають високі заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути