Ексклюзиви
вівторок, 24 вересня 2019 01:35

10 разів, коли Дженніфер Лопес виходила на червону доріжку майже голою
15

Танцівниця, актриса і співачка Дженніфер Лопес, успішно зробила відверті наряди синонімом власного стилю.

Лопес знає, як піднести свою фігуру найефектнішим чином, не оголюючи ні міліметра більше, ніж потрібно - і саме тому її сексуальні наряди не можна назвати ані вульгарними, ані недоречними.

Лопес дуже ретельно стежить за собою, вона застрахувала своє тіло на один мільярд доларів, і стала володаркою найкращої фігури за версією глянцевого видання "Us Weekly". 50-річна зірка довела, що вік - це лише цифра, яка ні про що не говорить. Знаменитість стверджує, що головний секрет її краси - це любов до себе і безперервна робота над своїм тілом.

З чого все почалося?

Очевидно, з вручення "Греммі" в 2000 році і знаменитої "сукні-джунглі" від дизайнера Донателли Версаче. "Це плаття - невагома річ, зроблена лише з кількох шматочків тканини, - говорила про нього дизайнер. - Дженніфер виглядала неймовірно, неймовірно сексуально, і її поява викликала просто божевільну реакцію. Вона, звичайно, фантастично сексуальна жінка, і я думаю, що наше плаття підкреслило цей ефект. Воно не залишило сумнівів, що вона дійсно пишається своєю чуттєвістю".

Дженніфер Лопес в культовій сукні "Джунглі" на премії Grammy 2000
Дженніфер Лопес обожнює прозорі «чохли», посипані сяючими кристалами.  Таким, наприклад, був її сценічний наряд на премії American Music Awards в 2011 році.  Преса тоді жартувала, що Джей Ло випустила на волю «внутрішню Брітні Спірс», натякаючи на наряд співачки з кліпу Toxic.
Сюди ж можна віднести «голу» сукню від Atelier Versace на Met Gala 2015.
Met Gala 2015.
Або плаття від Zuhair Murad, в якому Джен з'явилася на офіційній афтепаті "Оскара" в 2015 році - вечірці журналу Vanity Fair.  Блискучий у всіх сенсах наряд Лопес доповнила білосніжною шубою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скотч для грудей та чоловічі підбори: секрети з червоних доріжок

Зараз ви читаєте новину «10 разів, коли Дженніфер Лопес виходила на червону доріжку майже голою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути