середа, 25 березня 2020 07:00

Гороскоп на 25 березня: у чиє життя прийдуть кохання та успіх

Гороскоп на 25 березня: у чиє життя прийдуть кохання та успіх
Це час збагачення і професійного росту. Фото: pixabay.com

25 березня – насичений подіями день. Буде багато додаткової роботи. Але працьовиті люди радітимуть доброму врожаю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Більшість справ пройде успішно, - говорить астролог. – Це день цікавих конструктивних рішень. Майстри пропонуватимуть нові технічні винаходи. Молоді варто звертатися до досвіду професіоналів старшого покоління. Це час збагачення і професійного росту. Утримуйте певну дистанцію під час спілкування з сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Бережіть спокій своєї родини. Кохання прийде у життя Овнів, Левів і Козерогів. Успіх чекає на Близнюків, Раків і Водоліїв".

Овен

Звертатися до шефа із проханням про підвищення заробітку не треба. Ви одержите відмову. А коло ваших професійних обов'язків може збільшитися.

Телець

Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви лише ускладните ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. Їх можна втратити або зламати.

Близнюки

Надійдуть нові перспективні фінансові пропозиції. Не ставтеся серйозно до обіцянок оточуючих. Інакше ви знову розчаруєтеся.

Рак

Стан справ поступово покращуватиметься. До того ж і близькі радо допомагатимуть. З'явиться резервна сума. Поповніть свої заощадження.

Лев

Поштові перекази грошей затримаються. Розраховувати на них не варто. Спогади про найкращі сторінки минулого поєднають вас із коханими. Знайдіть час для приємної бесіди і перегляду старих фотографій.

Діва

Не змінюйте основного напрямку роботи. Знайомити батьків з коханими теж зарано. Розмова не складеться. Настрій у всіх буде зіпсовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці будуть затребувані і в Італії, і в Польщі: коли заробітчани повернуться на роботу

Терези

Великого прибутку не очікується. Та на все необхідне кошти знаходитимуться без проблем. Відгукніться на прохання знайомих про матеріальну підтримку у скруті.

Скорпіон

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я дітей. Вас не полишатимуть спогади про колишні стосунки. Спробуйте тверезо глянути на них. Годі жалкувати.

Стрілець

Не варто сперечатися з керівництвом. Від цього постраждає ваш гаманець. Думки про майбутнє стосунків викличуть тривожні відчуття. Не приховуйте свого занепокоєння. Поговоріть з коханими відверто.

Козеріг

Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Але у невеликих справах вам щаститиме. Грошей буде вдосталь. Продемонструйте милим свої цілительські здібності. Приготуйте чай із цілющих трав.

Водолій

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме на гроші. Може трапитися навіть коштовна знахідка. Не шкодуйте коштів на благодійні справи.

Риби

Вкладайте гроші у нерухомість. Добрий час для придбання гаража. Здавати своє авто у ремонт не слід. Робота майстрів тільки нашкодить.

Економічних причин, щоб ціни зростали, немає. Експерт пояснив, чи вистачить українцям продуктів і що буде з їхньою вартістю.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 березня: у чиє життя прийдуть кохання та успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути