пʼятниця, 24 червня 2022 07:00

Гороскоп на 24 червня: що буде з доларом і цінами на нерухомість

Гороскоп на 24 червня: що буде з доларом і цінами на нерухомість
Це чудовий час для вибору нового місця проживання. Ціни на нерухомість знизяться. Фото: pixabay.com

24 червня працюйте коло землі. Добре ростимуть пересаджені цього дня рослини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Після надто неспокійного тижня п'ятниця сприйматиметься як день гармонії та примирення, - говорить астрологиня. – Займайтеся звичними справами. Дбайте про чистоту і затишок оселі. Це чудовий час для вибору нового місця проживання. Ціни на нерухомість знизяться. Не спішіть обмінювати валюту. Долар та євро подорожчають. Віддавайте перевагу практичності перед зовнішнім блиском. Купуйте товари для дому. Розпочніть новий курс оздоровчих процедур. Відмовтеся від гастрономічних експериментів. Залишайтеся тверезими".

Овен

Не варто будувати плани на далеке майбутнє. Займайтеся тим, що саме зараз потребує ваших рук і голови. Цінуйте давніх друзів.

Телець

День не принесе очікуваних результатів. Краще працюватиметься в команді. Більше часу приділіть відпочинку й відновленню сил.

Близнюки

Не давайте волі своїм бажанням. Задовольнити їх сповна не вдасться, а грошей буде витрачено чимало.

Рак

Приділіть більше уваги розвитку своїх талантів. Вас відвідає натхнення. Вдалий час для придбання зручних меблів. Повикидайте з дому старі речі.

Лев

Не шкодуйте про втрачене. Не заглядайте з сумом у минуле. Ви стаєте надто сентиментальними. Важко йтимуть перемовини. Відкладіть їх. Відпочиньте.

Діва

Ви з колегами погано чутимете один одного. Через це виникатимуть непорозуміння й помилки в роботі. Відчуватиметься нестача коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів, коли потеплішає

Терези

Родичі не даватимуть вам спокою. Побути на самоті не вдасться. Змиріться з ситуацією. Візьміть на себе хатні справи. Не затримуйтеся на роботі.

Скорпіон

Будьте порядними з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Стрілець

День невипадкових зустрічей. Розширюйте коло спілкування. Приймайте запрошення. Самотні знайдуть свою пару. Бережіть коліна від травм.

Козеріг

Намагайтеся не спізнюватися на зустрічі. Дотримуйтеся домовленостей. Тоді справи йтимуть за планом. Приділіть більше уваги домашнім тваринам.

Водолій

Гостро відчуватиметься самотність. Друзі й кохані не підтримають вас у складній ситуації. Не ображайтеся. Цього дня потрібно все вирішувати самостійно.

Риби

Нові ідеї виникатимуть одна за одною. Це заважатиме доводити справи до кінця. Не плануйте тривалих переїздів. На дорозі можуть траплятися непередбачувані ситуації.

Синоптики розповіли, якою погодою потішить українців літо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 червня: що буде з доларом і цінами на нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути