Ексклюзиви
субота, 23 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 23 жовтня: назвали знаки, які не матимуть проблем з грішми

Гороскоп на 23 жовтня: назвали знаки, які не матимуть проблем з грішми
Закоханим бажано провести ці дні разом. Говоріть одне одному більше компліментів. Фото: pixabay.com

23 жовтня не слід реанімувати давні стосунки. Навіть якщо така ініціатива надійде з боку колишніх коханців. Ця пригода ранить ваше серце. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Субота цього тижня є часом романтичних зізнань і творчого натхнення, - говорить астрологиня. – Ті, хто візьме шлюб у ці вихідні, збережуть пристрасні почуття протягом життя. Закоханим бажано провести ці дні разом. Говоріть одне одному більше компліментів. Частіше дивіться на зірки. Пропонуйте милим руку й серце. Але не давайте волю ревнощам, бо втратите можливість відчувати себе щасливими. Вихідні можна провести у подорожі. Добре відпочиньте від інтелектуальної праці. Книжки, телевізор і комп'ютер нехай залишаються вдома. Відправляйтеся на дачу. Це час фінансового злету для Тельців, Левів, Скорпіонів і Козерогів. Ви не матимете проблем з грішми. Здійсніть усі заплановані покупки".

Овен

Причиною зайвих витрат стане власна необачність. Куплені речі не задовольнять вас своєю якістю. Помилкові розрахунки принесуть збитки.

Телець

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб зранку в суботу. Боржники можуть повернути вам гроші.

Близнюки

Скористатися заробленим на власний розсуд не вдасться. Прогнозуються непередбачені витрати. Майте у запасі певну суму для здійснення термінового ремонту техніки.

Рак

Кишеня залишатиметься напівпорожньою. Вирушати в далеку дорогу не слід. Коштів на поїздку не вистачить.

Лев

У суботу може з'явитися шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою поправити своє матеріальне становище. Гроші знадобляться вам уже в неділю.

Діва

На вас чекають прибутки у вигляді презентів. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихідні принесуть дощі: прогноз на наступний тиждень

Терези

Комерційна діяльність не буде успішною. Помітно вплинути на існуючий стан справ буде проблематично. Не користуйтеся кредитними картками.

Скорпіон

Дозвольте собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбання засобів зв'язку краще відкласти.

Стрілець

Фінансові обмеження примусять вас змінити плани на вихідні. Розділіть витрати з друзями. Разом організувати пікнік легше.

Козеріг

Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Водолій

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Купуйте лише необхідне. На сторонню підтримку не слід розраховувати.

Риби

Не поспішайте з обіцянками. Деякі з планів зруйнуються через обмеження у фінансах. Ще й хтось із родичів може звернутися з проханням про матеріальну допомогу.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 жовтня: назвали знаки, які не матимуть проблем з грішми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути