середа, 23 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 23 лютого: кому варто вірити у сни і прислухатися до інтуїції

Гороскоп на 23 лютого: кому варто вірити у сни і прислухатися до інтуїції
Є небезпека провести день у балачках чи просидіти в Інтернеті без певної мети. Згаяний час не повернеться. Фото: pixabay.com

23 лютого вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви можете лише ускладнити ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. У цей день їх можна втратити або зламати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не дозволяйте своїй цікавості чи азарту відволікати вас від важливих справ, - говорить астрологиня. – Є небезпека провести день у балачках чи просидіти в Інтернеті без певної мети. Згаяний час не повернеться. Тому свідомо зосереджуйтеся на головному. Контролюйте свої емоції. Спересердя можна наробити невиправних помилок. Наприклад, зламати улюблену річ. Неприємний збіг обставин заважатиме роботі. Тому на високі прибутки розраховувати не слід. Стережіться шахрайства. Байдужість коханих вражатиме сильніше за образу. Пізніше ви дізнаєтеся про причини їхньої стриманості. А зараз просто зачекайте. Порада досвідченої людини стане вам у пригоді. Тельцям і Терезам варто прислухатися до інтуїції, Дівам і Рибам снитимуться віщі сни".

Овен

Гроші мають працювати. Не затримуйте їх у кишені. Організуйте фінансовий потік. Відкривати нове підприємство не час. Воно буде збитковим.

Телець

Утримуйте певну дистанцію під час спілкування з сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Бережіть спокій своєї родини.

Близнюки

Зав'язати нові знайомства вам допоможуть давні друзі. Не пропустіть нагоди розширити коло свого спілкування. Перед вами розкриються нові перспективи.

Рак

Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Підтримуйте приязне листування з цікавими людьми. Дізнаєтеся про незвичні новини й факти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одягайтеся тепліше: в Україну суне похолодання

Лев

Кохані не зможуть провести з вами вільний час. Не слід думати про згасання їхніх почуттів. Просто так складатимуться обставини.

Діва

Постійно траплятимуться дрібні перепони. Не несіть своє роздратування додому. Заспокойтеся. Випийте смачної кави з друзями.

Терези

Збільшуйте фінансовий оборот. Романтичні пригоди не цікавитимуть вас. Шукайте контакту з людьми, що мають спільні з вами інтереси. Проведіть вечір з однодумцями.

Скорпіон

Не бажано користуватися послугами сайтів знайомств для пошуку партнера. Цього дня достойної пари у такий спосіб ви не знайдете.

Стрілець

Справи йтимуть добре. Прибутки будуть надходити стабільно. Відгукніться на прохання нужденних про фінансову допомогу. Порадуйте дітей солоденьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість

Козеріг

Ви будете більш вразливими й сентиментальними. Емоційні реакції не завжди відповідатимуть обставинам. Партнерам важко буде з вами говорити. Контролюйте себе.

Водолій

Стан справ поступово покращуватиметься. Частину ваших матеріальних обов'язків візьмуть на себе близькі. Упоратися з рештою вам буде не складно.

Риби

Зберігається достатнє фінансове забезпечення. У другій половині дня пильнуйте за гаманцем. Похід по крамницях краще відкласти.

Астрологиня розповіла, що зробити в останній тиждень зими, аби весна принесла багатство і любов.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 лютого: кому варто вірити у сни і прислухатися до інтуїції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути