неділя, 20 лютого 2022 20:00

Гороскоп на 21-27 лютого: що зробити в останній тиждень зими, аби весна принесла багатство і любов

Гороскоп на 21-27 лютого: що зробити в останній тиждень зими, аби весна принесла багатство і любов
Хочеться весни, сонця і квітів. Принесіть додому тюльпани чи крокуси. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 21 по 27 лютого не замикайтеся в собі. Говоріть про свої відчуття з людьми, яким довіряєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Останній тиждень зими для багатьох депресивний, - говорить астрологиня. - Хочеться весни, сонця і квітів. Принесіть додому тюльпани чи крокуси. Їжте те, що піднімає настрій - шоколад, червону рибу, вівсянку, банани, авокадо і м'ясо птиці. Отримуйте задоволення від життя. Не зволікайте із рішеннями. Скористайтеся нагодою знайти додаткову роботу. За неї гарно платитимуть. Завдяки цьому весна буде успішною та багатою. Нову любов знайдуть Стрільці і Діви. Не сидіть у чотирьох стінах. Частіше ходіть на побачення. Дозвольте друзям познайомити вас з майбутніми партнерами. Листування в інтернеті розчарує".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Обставини дозволять вам не відчувати обмежень у грошах. Більше читайте, вивчайте іноземні мови. Дружини та чоловіки будуть занадто заклопотані, дратуватимуться через все. Візьміть на себе частину їхніх домашніх обов'язків.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Оцініть свої здобутки за попередні три роки. Подумайте, що заважає розвиватися. Спільної мови не знайдуть свекрухи й невістки. Щодня втягуватимуть у сварки інших членів родини. Покладайтеся на підтримку друзів, але не плутайте їх із психологом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не доручайте знайомим доглядати ваших улюбленців чи приглянути за квартирою. Це матиме неприємні наслідки. Якщо захворіли, не йдіть до магазину чи аптеки. Замовте доставку продуктів і ліків додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Стрільців на 2022 рік: коли чекати на кар'єрний ріст

Рак (22 червня - 22 липня)

Зачекайте з покупкою нового авто. Матиме купу вад. Утримайтеся від продажу нерухомості. Збудете її дешево. Загострюються сімейні конфлікти. Якщо вчасно не звернетеся за порадою до психолога, розлучення неминуче. Уникайте стресів. Частіше турбуватимуть судоми.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Контролювати доведеться все до дрібниць. Багато охочих розвідати ваші таємниці. Не пускайте нових знайомих до свого оточення. Стороніться тих, хто напрошується в гості.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Знайдіть причину понаднормових витрат і ліквідуйте її. Відмовтеся від участі в ризикованих фінансових операціях, бо влаштуєте собі пастку. На вихідних більше часу проведіть із дітьми.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Покупки в інтернеті розчарують. Засмутить доставка. Не отримаєте товар вчасно. Техніка прийде пошкоджена, не відповідатиме заявленим характеристикам.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Утримайтеся від обміну й продажу житла. Не плануйте переїзд. Частину меблів пошкодять перевізники. Опіки потребують літні родичі. Щоб не провести тиждень у суперечках із коханими, присвятіть більше часу роботі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Досить рухатися наосліп. Визначте план дій на наступний місяць і дійте за ним. Інакше програватимете в судах та у змаганні за посаду. Вдалими будуть відрядження й подорожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-20 лютого: для кого ці вихідні стануть найщасливішими у році

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Щоб заробляти достатньо, доведеться працювати за двох. Через це рідко бачитиметеся з друзями й рідними. Можна купувати авто. Цей подарунок оцінить уся сім'я.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не викидайте надто багато грошей на святковий стіл. Ваші витрати перевищують заробітки. Не бійтеся здатися смішним.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не шкодуйте за тим, що губитиметься чи ламатиметься. Працюйте, заробляйте і вкладайте заощадження мудро та вигідно. Варто купувати телевізори, ноутбуки, планшети.

У 2022 році українці активно змінюватимуть професію, шукатимуть альтернативні джерела заробітку. Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21-27 лютого: що зробити в останній тиждень зими, аби весна принесла багатство і любов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути