субота, 19 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 19-20 лютого: для кого ці вихідні стануть найщасливішими у році

Гороскоп на 19-20 лютого: для кого ці вихідні стануть найщасливішими у році
Не засиджуйтеся вдома. Ставайте на лижі. Відвідуйте спортивні майданчики. Фото: pixabay.com

19-20 лютого повертайте борги і нагадайте про це тим, хто брав позику у вас. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці вихідні сприятимуть активним формам відпочинку, - говорить астрологиня. – Не засиджуйтеся вдома. Ставайте на лижі. Відвідуйте спортивні майданчики. Виїжджайте за місто. Настав час поборотися із застійними явищами в організмі. У суботу не сваріться. Реагуйте зважено на домашні та соціальні негаразди. Зайві емоції призведуть до головного болю. У разі потреби завітайте до психолога. Поділіться проблемою з другом. Допоможіть ближнім подолати скрутний період у їхньому житті. Найщасливішими ці вихідні стануть для Левів, Дів і Стрільців".

Овен

Долати фінансові труднощі доведеться самотужки. Тож не гайте часу на пошуки помічників. Ви чудово самі впораєтеся з проблемами. Дефіциту коштів не відчуватиметься.

Телець

На фінансову підтримку з вашого боку претендуватимуть друзі й рідні. Зайвої копійки в кишені не буде. Доведеться або економити на собі, або відмовити близьким.

Близнюки

Є небезпека значних матеріальних втрат. Не ризикуйте власними грошима. Не давайте стороннім права розпоряджатися вашою власністю.

Рак

Матеріальні винагороди обходитимуть вас. Навіть у кумедних іграх під час дружніх вечірок здобути перемогу навряд чи вдасться. Одержуйте задоволення від вдало зроблених покупок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість

Лев

Очікується матеріальний прихід не лише у вигляді грошей. Вам можуть подарувати корисні речі. Зробіть в свою чергу невеликий презент дорогій людині.

Діва

Вам щаститиме у ці дні. Тож не доведеться відмовлятися від улюблених розваг. На дечому вдасться навіть зекономити.

Терези

Самотужки сплатити за родинний відпочинок буде важко. Та не поспішайте відмовлятися від такого задоволення. Ваші партнери зможуть виступити у ролі спонсорів.

Скорпіон

Відпочити не дадуть вельми скрутні матеріальні обставини. Вам доведеться працювати у ці дні. Та це дозволить протриматися до надходження основного заробітку.

Стрілець

Заробітки потішать. Ви почуватиметеся більш упевнено за наявності резервних коштів. Не шкодуйте грошей на потреби дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на тиждень: як зробити середину лютого найщасливішим часом у році

Козеріг

Не варто приставати на пропозицію знайомих провести час у ресторані чи іншому VIP-закладі. Є ризик за один день позбутися половини наявної готівки.

Водолій

Тиждень не порадував високими заробітками. Тому варто планувати необтяжливі для гаманця форми відпочинку. У розіграшах не пощастить.

Риби

Не час робити майнові розпорядження. Про роботу краще не думати до понеділка. Зміна напрямку діяльності негативно впливатиме на ваш бюджет. Відпочивайте.

Синоптики здивували прогнозом на лютий.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19-20 лютого: для кого ці вихідні стануть найщасливішими у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути