вівторок, 23 червня 2020 07:00

Гороскоп на 23 червня: чого робити категорично не можна

Гороскоп на 23 червня: чого робити категорично не можна
У цей день народжуватимуться дивні витвори мистецтва. Фото: pixabay.com

23 червня не варто планувати перше побачення. Нові знайомі розчарують. Пошуки яскравих вражень завершаться невдало. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У цей день народжуватимуться дивні витвори мистецтва, - говорить астролог. – Люди бажатимуть бути оригінальними, тому часто вбиратимуться у дивні речі. Багатьох підведе нестримність і гарячковість. Не варто наймати робітників цього дня. Вони не виявлятимуть старанності. Ще й можуть пошкодити обладнання чи приміщення. Важко сприйматиметься зміна погодних умов. Погіршується епідемічна ситуація. Підтримайте свій імунітет. Цього дня категорично не можна звільнятися з роботи, розлучатися з партнером, шукати нових обранців на сайтах знайомств, наймати на роботу нових співробітників, їхати у далеку подорож".

Овен

Суттєвого збільшення доходів не очікується. Самотужки знайти вихід зі скрутного становища не вдасться. На допомогу прийдуть фінансові партнери. Скористайтеся їхніми порадами.

Телець

Помітного поповнення бюджету не буде. Оформлюйте фінансові доручення. Займіться вирішенням майнових питань. Не варто купувати електроніки та засобів зв'язку.

Близнюки

Заробітки та витрати будуть добре збалансовані. Купувати приємні дрібниці не час. Через дитячу шкоду ви можете понести чималі збитки. Пильнуйте.

Рак

Розширюйте свою фінансову діяльність. Ви можете вийти на новий рівень матеріального забезпечення. Не шкодуйте грошей на потреби родини.

Лев

Грошей вистачатиме на сплату поточних рахунків. Збільшуються витрати на транспорт. Виграшів та преміальних не очікується. Не купуйте товари на виплату.

Діва

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Можливе пошкодження частини товару. Не залишайте без нагляду свій транспорт. Стережіться злодіїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермери розповіли, коли подешевшає полуниця

Терези

Домовленості з фінансових питань здійсніть у другій половині робочого дня. Активно користуйтеся послугами банків. Обирайте безготівкову форму розрахунку.

Скорпіон

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Більшість з них принесуть збитки. Не залучайте до свого бізнесу чужі кошти. Продаж нерухомості буде невигідним для вас.

Стрілець

Надійдуть незначні прибутки. Їх розмір буде набагато меншим за очікуваний. Не позичайте знайомим свої речі. Вони повернуться пошкодженими.

Козеріг

Не найкращий день для поліпшення матеріального становища. Але більш результативний за попередній. Тож працюйте і результат не забариться. Слідкуйте за якістю куплених товарів. Відкладіть придбання одягу.

Водолій

Збільшення доходів якісно не вплине на вашу економіку. Зароблених грошей ледве вистачатиме на покриття витрат. Не женіться за надприбутками.

Риби

Не слід змінювати основного напрямку діяльності. Нові фінансові проєкти будуть збитковими. Прибутки не покриватимуть витрат. Доведеться звертатися до заощаджень.

Тиждень з 22 по 28 червня буде складним. Мало що вдаватиметься. Астролог розповіла, чому в цей час краще піти у відпустку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 червня: чого робити категорично не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути