неділя, 21 червня 2020 20:00

Гороскоп на 22-28 червня: чому в цей час краще піти у відпустку

Гороскоп на 22-28 червня: чому в цей час краще піти у відпустку
Керівникам важко буде донести важливу інформацію до підлеглих. Фото: pixabay.com

Тиждень з 22 по 28 червня принесе чимало клопоту. Понеділок – день після Сонячного затемнення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Розвертається і стає ретроградним Меркурій, - говорить астролог. – Губитимуться документи. Ті, кому ви довіряли, порушуватимуть домовленості. Навіть закохані погано розумітимуть один одного. Керівникам важко буде донести важливу інформацію до підлеглих. Люди розчаровуватимуться у політиках, яким свято вірили. Від сварки швидко переходитимуть до бійки. Не намагайтеся когось у чомусь переконати. Жінки стануть нестерпними у своїх вимогах і капризах. Краще на цей час піти у відпустку й уникати доленосних рішень".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Багато помилок наробите через бажання діяти, не зважаючи на перепони. Добре обдумуйте свої рішення. Не рубайте з плеча. Вже у неділю все докорінно зміниться на краще.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Мало що турбуватиме, окрім внутрішнього стану. Більше перейматиметеся власними емоціями і відчуттями. Захочете покинуте справу, над якою працювали багато місяців. Не робіть цього, аби потім не шкодувати.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Час збирати каміння. Виправляйте помилки і роздавайте зайві речі. Починати нові справи – зась. Ви стаєте надто сентиментальними. Не приймайте рішення, у яких не впевнені. Гарні заробітки надійдуть у вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

Мало що приємного відбувається навколо, але вам зараз щастить. Зникнуть перепони, нарешті відчуєте себе на коні. Займіться звичними справами. Вітер буде попутнім. Здивуєтеся, як багато усього вдасться. Матеріальної підтримки потребуватимуть батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зможуть побачити "вогняне кільце"

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зникає впевненість та уміння бачити розвиток подій на кілька кроків уперед. Часто помилятиметеся у розрахунках. Довіряйте своїм передчуттям, а не обіцянкам і рекламі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Важко реагуватимете на сварки та непорозуміння з друзями. Дехто впаде у депресію. Тиждень не підходить для переїзду у нове житло і зміни місця роботи. Частина заробітків затримається у чужій кишені.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Все виходитиме навпаки, бо бажання не співпадатимуть з можливостями. Сприймайте життя таким, яким воно є. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Фінансові внески у чужий бізнес не випрадають себе. Розчулить зустріч із давніми друзями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Удача супроводжуватиме всюди. Не проходьте мимо цікавих фінансових пропозицій. Опустите одну-дві, і більше можуть не запропонувати. Затишна атмосфера в домі вас підбадьорить. Налягайте на фрукти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Левову частку заробітку віддасте на погашення боргу. Спокій у домі тільки сниться. Не розумітимете, чого бракує коханим і чому вони всіляко заперечують ваші ініціативи. Не шукайте винуватого. Незабаром мир повернеться до вашої оселі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21 червня: на які знаки зодіаку Сонячне затемнення вплине найбільше

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вирішите, що краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Це допоможе пережити нелегкі часи спокійно. Не повчайте оточуючих. Збільшення грошового потоку не очікується. Але найбільшу скруту ви вже пережили.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не розумітимете, чому інші метушаться. У вас все спокійно і збалансовано. Серед нових знайомих не буде вашої пари. Спробуйте повернути до себе коханих, з якими нещодавно розірвали стосунки. Ви сумуєте за ними.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Грошей у кишені стає вдосталь, але їх краще заощаджувати. Більше уваги вимагатимуть до себе діти. Дійте злагоджено із коханими, аби не було так: один забороняє, а другий дозволяє.

20-21 червня багатьом кортітиме усамітнитися. Не наполягайте, аби кохані жили за вашим графіком. Дайте їм більше свободи і самі вдосталь відпочиньте.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22-28 червня: чому в цей час краще піти у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути