середа, 22 червня 2022 07:00

Гороскоп на 23 червня: чиї мрії нарешті здійсняться

Гороскоп на 23 червня: чиї мрії нарешті здійсняться
Вдасться знайти хорошу роботу і підвищити заробіток. Фото: pixabay.com

23 червня важко буде уникнути конфлікту. Люди часто сперечатимуться. Нічого хорошого ці дискусії не принесуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уникайте конфліктів, - каже астрологиня. – Вони можуть затягуватися. Доля сприятиме сміливим і винахідливим. Лежачи на дивані, щастя не зустрінеш. Беріться за складні завдання. Пробуйте себе в нових напрямках діяльності. Здійсняться мрії Левів, Терезів і Козерогів. Нарешті вдасться знайти хорошу роботу і підвищити заробіток. Залишайтеся дружньо налаштованими до людей. Агресивне ведення справ не дасть бажаних результатів. Уникайте тривалого перебування на сонці".

Овен

Справи просуватимуться добре. Роботи буде багато. Але платитимуть за неї мало.

Телець

Зникає впевненість у своїх силах. Ви можете заблукати в потоці нової інформації. Відчуватиметься брак знань. Не поспішайте впадати у відчай. Учіться, читайте, консультуйтеся.

Близнюки

Не варто публічно оцінювати вчинки й таланти друзів та знайомих. Ви можете образити людину. Не порушуйте закону.

Рак

З вас можуть зробити цапа відбувайла. Умійте відстоювати власні інтереси. Стримуйте азарт покупця в собі. Ви можете викинути багато грошей на вітер.

Лев

Розпочався період помилкових рішень. Не поспішайте з висновками. Радьтеся з компетентними людьми. Зростає плодючість організму. Час подумати про поповнення у родині.

Діва

Враховуйте інтереси коханих та друзів. Ваш егоїзм може зашкодити стосункам. Фінансова ситуація ускладнюється. Погоджуйтеся на додатковий підробіток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів, коли потеплішає

Терези

Зміна іміджу не буде вдалою. Приділіть більше уваги домашнім справам. Пильнуйте під час користування електроприладами. Є небезпека ураження струмом.

Скорпіон

Наполегливість не завжди доречна. Особливо коли ви отримали відмову. Враховуйте думки опонентів. Умійте працювати в команді.

Стрілець

Переважатиме оптимістичний настрій. І це дасть вам можливість легше долати перешкоди. Підтримуйте близьких. Старші члени родини потребуватимуть уваги.

Козеріг

Сприймайте зміни у житті як природний хід речей. Переймайте чужий досвід. Залишайтеся відкритими для спілкування. Не бажано переїжджати на нове місце.

Водолій

Не будьте самовпевненими. Є висока ймовірність припуститися великої помилки. Не купуйте авто. Його доведеться часто ремонтувати.

Риби

Само по собі нічого не йтиме до рук. Будьте готові багато працювати. Результати порадують. Доходи зростатимуть. Підтримуйте тіло в гарній фізичній формі.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 червня: чиї мрії нарешті здійсняться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути