Ексклюзиви
середа, 22 липня 2020 07:00

Гороскоп на 22 липня: чого чекати у день загадок і відкриттів

Гороскоп на 22 липня: чого чекати у день загадок і відкриттів
22 липня Сонце перейде до знаку Лева. Фото: pixabay.com

22 липня в обідню годину Сонце перейде із знаку Рака до Лева – знаку сильних і вольових людей. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Виявляйте найкращі риси свого характеру, - говорить астролог. – Радо йдіть на допомогу ближньому. Захищайте справедливість. Цей день сприятиме усім, хто не втратив можливості дивуватися. Світ сповнений загадок. Робіть нові відкриття для себе. Таланитиме подорожнім. Товариські зустрічі краще проходитимуть ввечері. Спілкування з людиною набагато старшою віком буде вельми корисним. Дослухайтеся до її порад. Ви одержите відповіді на свої питання".

Овен

Суттєвих змін у сфері фінансів не передбачається. Відмовляйтеся від сумнівних фінансових пропозицій. Не ризикуйте. Частину прибутку варто заощадити.

Телець

Невдалий день. Можуть змінитися умови оплати вашої праці. Зведіть до мінімуму фінансові операції. Ви можете недорахуватися частини власних коштів.

Близнюки

Прибутковою обіцяє стати друга половина дня. Рішення з фінансових питань приймайте увечері.

Рак

Триває період ризикованого бізнесу. Застою в роботі не буде. Але одержані гроші складно буде утримати в руках. Розпочаті у цей день проекти будуть збитковими.

Лев

Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Удача супроводжуватиме вас у дрібницях. Розраховувати на надприбуток не слід.

Діва

Гроші швидко зникатимуть з кишені. Відкладіть початок ремонтних робіт. Майстри нароблять помилок. На їх виправлення піде багато часу і додаткових коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця тижня спеку змінить прохолода

Терези

Це день збитків. Ваші речі можуть бути пошкоджені. Будьте обачними під час здійснення торговельних операцій. Слідкуйте за гаманцем.

Скорпіон

У вашій кишені обмежена сума. Спостерігайте за розвитком подій на ринку. Не варто приймати важливих економічних рішень. Відкладіть придбання товарів для дому.

Стрілець

Збільшується список термінових виплат. Зумійте по-хазяйськи розпорядитися наявною сумою. Не варто без певної мети гуляти по крамницях.

Козеріг

Очікуються нові грошові надходження. Вони допоможуть вам забезпечити щоденні витрати до одержання основного заробітку. Уникайте заборгованостей.

Водолій

Гроші надходитимуть вчасно. Та незалежно від кількості доходу відчуватиметься нестача коштів. Великі суми витрачатимуться на потреби родини.

Риби

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Уважно підходьте до вибору речей у крамницях.

Протягом тижня з 20 по 26 липня життя зміниться на краще. Це чудовий час для планування майбутнього. У багатьох головах розвидниться. Люди будуть почувати себе сильнішими, здатними реагувати на зовнішні виклики.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 липня: чого чекати у день загадок і відкриттів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути