субота, 21 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 21-22 листопада: чого не можна робити у ці дні

Гороскоп на 21-22 листопада: чого не можна робити у ці дні
Посидьте біля каміна з цікавою книжкою. Перегляньте улюблений фільм. Фото: pixabay.com

21-22 листопада намагайтеся нікуди не поспішати. Звільніть вечори для теплої бесіди з приємними людьми. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зберіть рідних за сімейним столом, приготуйте смачну вечерю чи легкий фуршет, - говорить астролог. - Посидьте біля каміна з цікавою книжкою. Перегляньте улюблений фільм. Розслабтеся. Серйозні справи все одно не йтимуть. Відпочиньте. У суботу вас переповнюватимуть пристрасті. Досить драматизувати події. Ідеальних стосунків не буває. Не слід усі вихідні проводити за екраном монітора. Підміна живого спілкування віртуальним не вирішить ваших особистих проблем".

За словами астролога, у ці дні не можна сваритися з коханими та батьками, критикувати колег та друзів, планувати закордонні поїздки, давати завдаток за авто, купувати кухонну техніку.

Овен

Ваші фінансові позиції укріплюються. Сприяйте підвищенню свого матеріального забезпечення. Доведеться обирати між відпочинком і роботою.

Телець

Триває скрутний фінансовий період. Суттєвих грошових надходжень не буде. Не робіть боргів. Повернути їх вчасно буде складно.

Близнюки

Грошей обмаль. Користуйтеся обережно побутовою технікою. Її ремонт обійдеться недешево. Підвищуються витрати на транспорт.

Рак

Коштів вистачатиме на добрий відпочинок з родиною. Але зарання планувати витрати не треба. Ваша фінансова підтримка знадобиться оточуючим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення: що треба знати і як до нього готуватися

Лев

Обирайте недорогі місця для відпочинку. Не варто брати участі в азартних іграх. Складна фінансова ситуація не виправиться завдяки цьому.

Діва

У ці дні займатися вирішенням фінансових проблем не слід. Пізніше виправити допущені помилки не вдасться. Бережіть гаманець.

Терези

Проблем з грішми не буде. Проте не бажано робити великі покупки. Є ризик придбати неякісний товар. Перевіряйте заповнення гарантійних талонів.

Скорпіон

На усі бажані покупки коштів вистачатиме. Вам можуть повернути давні борги. Підведіть підсумок фінансової діяльності за тиждень. Не відправляйтеся на заробітки. Відпочиньте.

Стрілець

Вихідні принесуть ряд невеликих фінансових удач. Суттєвих прибутків не буде. Не плануйте великих покупок. Гроші знадобляться для здійснення незапланованих розрахунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік принесе зміни всім знакам зодіаку: детальний гороскоп

Козеріг

Розділіть список грошових внесків на необхідні й бажані. Не допускайте неконтрольованих витрат. Відкладіть реконструкцію житлового приміщення.

Водолій

Не беріть з собою на відпочинок великої суми грошей. Ви не помітите, як втратите частину з них. Є небезпека переплати за надані сервісні послуги.

Риби

Значних фінансових надходжень не буде. Намагайтеся без потреби не ходити по ринку. Придбаєте зайві речі, а кишені спорожніють.

Уряд України планує ввести повний локдаун на кілька тижнів. Карантин вихідного дня був своєрідною підготовкою. Уже назвали орієнтовні дати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21-22 листопада: чого не можна робити у ці дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути