четвер, 20 січня 2022 07:00

Гороскоп на 20 січня: хто стане популярним і зароблятиме удвічі більше

Гороскоп на 20 січня: хто стане популярним і зароблятиме удвічі більше
Влаштовуйте собисте життя. Усе інше зачекає. Фото: pixabay.com

20 січня родичі зіпсують настрій зранку. Доведеться повернутися до обговорення старих проблем. Не втрачайте терпіння. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом дня доведеться розв'язувати нетипові завдання, - говорить астрологиня. – Звичайна логіка не допомагатиме у справах. Не покладайтеся на набутий раніше досвід. Цього дня доведеться винаходити нові підходи до звичної роботи. Тому не слід поспішати з обіцянками зробити щось за рекордно короткий час. Поспішно зроблене доведеться двічі переробляти. В обідню годину не варто робити покупки. Є ризик викинути на вітер солідну суму. На деякий час можна забути про друзів і знайомих. Влаштовуйте особисте життя. Усе інше зачекає. Скорпіони, Стрільці і Козероги стануть популярними і почнуть заробляти удвічі більше".

Овен

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це може стати кроком до вашого розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Телець

Не допускайте незапланованих витрат. Гаманець катастрофічно швидко спорожніє. Дослухайтеся до порад партнерів. Вони допоможуть вдало використати наявні кошти.

Близнюки

Покращити фінансове становище не вдасться. Доведеться витрачати гроші на термінові непередбачені витрати. Вашої підтримки потребуватимуть літні люди.

Рак

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Не укладайте домовленостей про внески у бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферний фронт принесе в Україну сніг і морози

Лев

Додаткових прибутків не очікується. Але планові надходження прийдуть без затримок. Виникатимуть проблеми під час проведення торговельних операцій. Пильнуйте.

Діва

Скрутні матеріальні обставини примушуватимуть вас рахувати кожну копійку. Розмовляти з шефом про підвищення заробітку зарано. Треба трохи зачекати.

Терези

Вдалим цей день не назвеш. Вас супроводжуватимуть дрібні втрати. Фінансовий ризик може призвести до розорення. Перенесіть придбання великих речей на наступний тиждень.

Скорпіон

Справи йтимуть добре. Позбавтеся боргів. Не ремонтуйте застарілу техніку. Економічно вигідно буде придбати нову. Не погоджуйтеся на нову посаду. Там платитимуть гірше.

Стрілець

Обставини сприятимуть укріпленню вашого матеріального становища. Дійте. Відпочинете трохи пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські полярники записали унікальний "спів" тюленів

Козеріг

Помітної обмеженості у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їх використання. Не поспішайте з витратами. Притримайте гроші у руках.

Водолій

Рівень доходів не падатиме. Та зростатимуть ваші апетити. Не слід проводити день у пошуках нових джерел прибутку. Розберіться з витратами. Там є зайві пункти.

Риби

Обходьтеся наявною готівкою. Не варто залучати до свого бізнесу чужий капітал. Питання подальшого розподілу прибутку вирішуйте самостійно. Не економте на собі.

Астрологиня здивувала прогнозом на 17-23 січня. Кому та що зірки обіцяють протягом цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 січня: хто стане популярним і зароблятиме удвічі більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути