Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 20 серпня: з якими знаками зодіаку жити найкраще

Гороскоп на 20 серпня: з якими знаками зодіаку жити найкраще
Час позбавитися шкідливих звичок. Ваші наміри підтримають зірки. Фото: pixabay.com

20 серпня – день високого емоційного напруження і низької результативності праці. Не настроюйте себе на отримання великих прибутків. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день збитків та невиправданих витрат, - говорить астрологиня. – Займіться підведенням підсумків своєї роботи за останні місяці. Час позбавитися шкідливих звичок. Ваші наміри підтримають зірки. Підвищується кількість дорожньо-транспортних пригод. Пильнуйте за кермом. Легко буде знайте спільну мову з коханими. Це час порозуміння і примирення. З Тельцями, Водоліями і Рибами у ці дні буде найбільш комфортно. Вкотре переконаєтеся, що з цими знаками зодіаку жити найкраще".

Овен

У ваших кишенях замало грошей. Проте кризовий період незабаром завершується. Чекайте на перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх.

Телець

Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно внесіть корективи у планування свого бізнесу на майбутнє. Потурбуйтеся про надійність збереження своїх капіталів.

Близнюки

Доходи не відповідатимуть вашим сподіванням. Несприятливий час для придбання дорогих речей. Господарюйте економно.

Рак

Прибутки потроху зростають. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Не позичайте людям гроші. Вони довго не повертатимуть їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: на кого чекає найприбутковіший місяць

Лев

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Нагадайте боржникам про необхідність вчасного розрахунку.

Діва

Доведеться докладати великих зусиль для збереження достатньої платоспроможності. Розраховуйтеся за надані послуги готівкою. Перевіряйте чеки у магазині.

Терези

Відчуватиметься дефіцит коштів. Але ситуація не буде критичною. Не розпочинайте ремонтні роботи. Можна завдати шкоди приміщенню.

Скорпіон

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на вечірню годину. Не підписуйте майнових доручень.

Стрілець

Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Ви можете за лічені години витратити тижневий заробіток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16-22 серпня: чому цей тиждень такий особливий

Козеріг

Доброго заробітку не буде. Не час грати на біржі. Збільшується відтік коштів. Не шкодуйте витрачати гроші на потреби родини. Вони незабаром компенсуються.

Водолій

Утримуйте розумний баланс між витратами й прибутками. Не час здійснювати сміливі фінансові проекти. Партнери не готові до цього.

Риби

День помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Через родинні суперечки ви можете позбутися частини власного майна.

Астрологиня приголомшила гороскопом на другу половину серпня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 серпня: з якими знаками зодіаку жити найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути