неділя, 15 серпня 2021 11:38

Гороскоп на другу половину серпня: чиї справи підуть угору

Гороскоп на другу половину серпня: чиї справи підуть угору
Успішними себе відчують Леви, Козероги і Водолії. Фото: pixabay.com

У другій половині серпня успішно підуть справи у тих, хто заробляє на життя руками. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре вестиметься ковалям і будівельникам, - говорить астрологиня. – Ваші заробітки зростуть. Ремонтуйте дах, замініть вікна і двері в домі. Господині будуть вправними на кухні. Смак вас не підведе. Готуйте кабачкову ікру та чорничне варення. Консервуйте помідори за новим рецептом. Успішними себе відчують Леви, Козероги і Водолії. Беріться за справи, які давно відкладали. Зараз вам не буде рівні. Конкуренти залишаться далеко позаду. Грошей у гаманці стає більше. Не поспішайте їх витрачати. Заощаджуйте".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не буде нічого випадкового. Слухайтеся до порад друзів. Безробітним вдасться працевлаштуватися.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Почуватиметеся розгубленими. Нагадають про себе старі борги. Переконайтеся не винні банку ні копійки і пеня через це не наросте. Можливо доведеться звертатися до психолога. Важко буде порозумітися з коханими й дітьми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не ведіться на обіцянки, бо багато охочих вас надурити. Краще відмовитися від співбесіди. На роботу покличуть, але платитимуть менше обіцяного. Кохані часто змінюватимуть плани. Це дратуватиме.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не суньте носа в чужу роботу. Краще зосередьтеся на власній. Здивуєтеся, як багато встигатимете, якщо не гаятимете час на плітки. Навчіться говорити "ні" нав'язливим гостям. Вам потрібен мир у домі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Заробітки зростуть. Важко буде встояти перед акціями і розпродажами. Купуйте найнеобхідніше, щоб не запускати руку в заощадження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Життя перевірятиме на порядність і здатність тримати удар. Сил і розуму достатньо, щоб контролювати роботу великої команди. Грошову винагороду за сумлінну працю отримаєте восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 серпня: назвали найсексуальніші знаки зодіаку

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Добре підуть справи, розпочаті після 20 серпня. Нова робота підвищить заробітки. Якщо набридло бути квартирантом, купуйте житло в кредит. Але не приймайте рішення під чиїмось впливом. Дослухайтеся до рідних, а не до рієлторів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Життя заставить коритися обставинам. Багато вдасться тим, хто перестане опиратиметься. Не виставляйте на продаж дачу чи гараж. Порадьтеся з коханими, перш ніж вкладати гроші в авто чи нерухомість.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Нова посада порадує заробітками. Працювати доведеться менше, а отримувати більше. Щоб повернути шкірі свіжість і молодість, робіть маску з огірків. З аличі можна зварити не тільки компот, а й смачний грузинський соус до шашлику.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Задумаєтеся про зміни. Це час професійного розвитку. Займіться справами, які вдаються найкраще. Тоді кінець серпня пройде на підйомі, а заробітки зростуть. У вас закохуватимуться. Варто прийняти запрошення на побачення.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Яскравий і продуктивний час. Отримуйте задоволення від спілкування з коханими. Їдьте разом на відпочинок. Не засмучуйтеся, якщо мрії не збігатимуться з дійсністю. Ставтеся до цього філософськи. Деякі перешкоди даються для того, щоб застерегти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Настає час вагань, спроб і помилок. Краще аналізуйте, перевіряйте, а тоді беріться до дій. З коханими будете на різних хвилях. Вихідні краще провести наодинці. Зустріньтеся з друзями, завітайте до батьків.

Астрологиня розповіла, хто зустріне осінь багатим та успішним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на другу половину серпня: чиї справи підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути