понеділок, 02 серпня 2021 15:09

Назвали знаки, які зустрінуть осінь багатими та успішними

Назвали знаки, які зустрінуть осінь багатими та успішними
Не дозволяйте сумнівам і депресії взяти гору над вами. Разом з родиною сходіть до храму. Фото: pixabay.com

Серпень – місяць проривів і перемог. Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати й працювати вдвічі більше. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Щоб уникнути аварійних ситуацій, не працюйте із зіпсованою технікою, - говорить астрологиня. - Завчасно віддавайте в ремонт зламані чайники й кавоварки. Не дозволяйте сумнівам і депресії взяти гору над вами. З родиною сходіть до храму. Тельці, Раки й Риби зустрінуть осінь багатими та успішними. В останній тиждень літа треба відпочити й відкласти роботу. Вами захоплюються батьки й кохані. Насолоджуйтеся моментом слави".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Працюйте за чітким графіком. Не кидайтеся від однієї справи до іншої. З горілкою варто зав'язати. Нагадає про себе виразка.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У кожній роботі шукатимете підводні камені. Не відвертайтеся від надійних партнерів. У гурті вдасться заявити про себе як про якісного спеціаліста.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Хтось постійно буде на крок попереду. Це дратуватиме. Цікаві пропозиції та нові посади дістануться конкурентам. Перечекайте.

Рак (22 червня – 22 липня)

У понеділок будьте обережними з обіцянками й рішеннями. Невдалий час писати заяву на звільнення, переоформлювати спадщину чи складати заповіт.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Годі дошкуляти колишнім коханим. Залиштеся друзями й розпочинайте пошук нової пари. Доля подарує незабутню зустріч.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Уникайте нових знайомих. Вони посварять вас із батьками, посіють недовіру до коханих. Відкладіть візит до перукаря і косметолога. Зовнішності завдадуть шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2 серпня: чого не можна робити цього дня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зараз важко буде комусь сподобатися, бо говоритимете істину, яку не всі готові почути. Плакатимете через молодших родичів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відкриється друге дихання. Багато запланованого зумієте втілити. Колеги й керівництво ставитимуть вас у приклад. Не беріть на себе відповідальність за чужі гроші.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Настав час аналізувати свої кроки й рішення, виправляти помилки, вчитися і вчити. Вдалий період для репетиторства. Цілуйте коханих і говоріть, як сильно кохаєте. Позбутися сумних думок допоможуть риболовля чи похід у гори.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Люди, які нібито розділяють ваші переконання, скоро критикуватимуть. Не дорікайте коханим, бо станете чужими. Побалуйте себе тортом. Байдуже, що він не вписується у дієту.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Обстоюйте власні переконання. Успіх на вашому боці. Навіть сильні конкуренти зараз не страшні, бо лише спонукатимуть упевнено рухатися до мети.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Серпень сприяє фінансовому успіху. Якщо хочете заощадити, віддайте частину коштів чоловікові чи дружині на зберігання. Вам кортітиме швидко витратити все. Відвідайте місця, у яких почуваєтеся щасливими. Депресію як рукою зніме.

Астрологиня дала прогноз на 2-8 серпня і розповіла, коли чекати на високі заробітки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали знаки, які зустрінуть осінь багатими та успішними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути