вівторок, 20 липня 2021 07:00

Гороскоп на 20 липня: у чиї двері постукає небачений успіх

Гороскоп на 20 липня: у чиї двері постукає небачений успіх
Сперечатися з керівництвом у цей день особливо небезпечно. Можна втратити посаду чи частину заробітку. Фото: pixabay.com

20 липня почнеться з дрібних неприємностей. Найбільш цінні для вас речі ховайте далі від дітей. Напруження спаде ближче до вечора. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Невдало складатимуться теплі задушевні розмови, - говорить астрологиня. – Люди будуть схильні до коротких ділових контактів. Тож будьте лаконічними у висловленні власних думок. Сперечатися з керівництвом у цей день особливо небезпечно. Можна втратити посаду чи частину заробітку. Цього дня небачений успіх постукає у двері Близнюків, Раків і Терезів. Перше побачення призначати на вівторок не слід. Перенесіть його на середу".

Овен

Проведіть необхідні виплати й розрахунки до обідньої перерви. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Якість обслуговування не відповідатиме вартості послуги.

Телець

Скористатися своїми матеріальними ресурсами на власний розсуд не вдасться. Зросте список термінових виплат. Слідкуйте за змінами курсу валют.

Близнюки

Дефіциту коштів не буде. Придбайте нові аксесуари. Купуйте речі для оновлення інтер'єру. Вставте нові вікна. Не шкодуйте грошей на створення затишку в домі.

Рак

Дослухайтеся до порад досвідчених людей. Вони допоможуть вам вигідно вкласти капітал. А також уникнути зайвих витрат. Не допускайте плутанини у веденні бухгалтерії.

Лев

Змін на краще поки що не буде. Розраховуйте на наявну в гаманці суму. Переговори щодо співпраці з новими фінансовими партнерами відкладіть ще на день.

Діва

Розміри прибутку будуть меншими за очікувані. Бізнес потребуватиме додаткових внесків. Відчуватиметься дефіцит бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали терміни значного падіння цін на кавуни й дині

Терези

Триває період стабілізації економіки. Не допускайте фінансової залежності від оточуючих. Сил та коштів вистачатиме для самостійного ведення майнових справ.

Скорпіон

На вас очікують дрібні невдачі. Придбані у цей день речі можуть мати приховані вади. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних талонів.

Стрілець

Гроші спливатимуть швидко й непомітно. Контролювати рух фінансового потоку буде важко. Виходьте з дому з обмеженою сумою. Не користуйтеся кредитними картками.

Козеріг

Не відправляйтеся на заробітки. Більше втратите, ніж набудете. Пильнуйте за своїми речами у транспорті. Стережіться злодіїв.

Водолій

Самотужки вирішити усі фінансові проблеми не вдасться. Заручіться матеріальною підтримкою друзів. Розділіть з партнером щоденні витрати.

Риби

Фінансового приходу не очікується. У кишені обмежена сума. Частина коштів піде на непередбачені витрати. Заощадити гроші допоможе вчасне обслуговування техніки.

Прогноз астрологині на цей тиждень вражає. Довідайтеся першими, чим здивує друга половина липня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 липня: у чиї двері постукає небачений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути