Ексклюзиви
понеділок, 02 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 2 листопада: чим порадує перший понеділок місяця

Гороскоп на 2 листопада: чим порадує перший понеділок місяця
Перше побачення призначати на понеділок не слід. Важко буде справити добре враження на своїх обранців. Фото: pixabay.com

2 листопада непокоїтимуть сусіди. На спілкування з ними піде весь вечір. Не шкодуйте витраченого часу. Допоможіть людям знайти вихід із проблемної ситуації. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Невдало складуться теплі задушевні розмови, - говорить астролог. – Люди будуть схильні до коротких ділових контактів. Тож будьте лаконічними у висловленні власних думок. Сперечатися з керівництвом у цей день особливо небезпечно. Можна втратити посаду чи частину заробітку. Перше побачення призначати на понеділок не слід. Важко буде справити добре враження на своїх обранців. Зате відпочинок з давнім другом удасться на славу. Одержана кореспонденція примусить вас хвилюватися. Не поспішайте з відповіддю. Ваші переживання будуть марними".

Овен

Дослухайтеся до порад досвідчених людей. Вони допоможуть вам вигідно вкласти капітал, а також уникнути зайвих витрат. Не допускайте плутанини у веденні бухгалтерії.

Телець

Розміри прибутку будуть меншими за очікувані. Бізнес потребуватиме додаткових внесків. Відчуватиметься дефіцит бюджету.

Близнюки

Змін на краще поки що не буде. Розраховуйте на наявну в гаманці суму. Переговори щодо співпраці з новими фінансовими партнерами відкладіть ще на день.

Рак

Гроші спливатимуть швидко й непомітно. Контролювати рух фінансового потоку буде важко. Виходьте з дому з обмеженою сумою. Не користуйтеся кредитними картками.

Лев

Розпочинається період стабілізації економіки. Не допускайте фінансової залежності від оточуючих. Сил та коштів вистачатиме для самостійного ведення майнових справ.

Діва

На вас очікують дрібні невдачі. Придбані у цей день речі матимуть приховані вади. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних талонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2-8 листопада: коли все зміниться на краще

Терези

Самотужки вирішити усі фінансові проблеми не вдасться. Заручіться матеріальною підтримкою друзів. Розділіть з партнером щоденні витрати.

Скорпіон

Фінансового приходу не очікується. У кишені буде обмежена сума. Частина коштів піде на непередбачені витрати. Заощадити гроші допоможе вчасне обслуговування техніки.

Стрілець

Не відправляйтеся на заробітки. Більше втратите, ніж набудете. Пильнуйте за своїми речами у транспорті. Стережіться злодіїв.

Козеріг

Проведіть необхідні виплати й розрахунки зранку. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Якість обслуговування не відповідатиме вартості послуги.

Водолій

Дефіциту коштів не буде. Придбайте нові аксесуари до свого одягу. Купуйте речі для оновлення інтер'єру. Вставте нові вікна. Не шкодуйте грошей на створення затишку в домі.

Риби

Вашими матеріальними ресурсами можуть скористатися інші. Не допускайте безконтрольних витрат. Слідкуйте за змінами курсу валют.

У листопаді 2020 нас очікують кілька позитивних подій. Меркурій і Марс вийдуть з ретроградності. Астролог Рената Раєвська дала прогноз на місяць для кожного знака зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 листопада: чим порадує перший понеділок місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути