понеділок, 16 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 16 вересня: чим здивує понеділок

Гороскоп на 16 вересня: чим здивує понеділок
Потішить вечір понеділка. Не поспішайте після роботи додому. Фото: astrozodiac.net

16 вересня не беріть до уваги ранкові негаразди. Поставтеся до них з гумором. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Можливі спізнення на роботу. Непросто буде залишатися зібраними, - говорить астролог. - Тому складайте необхідні протягом дня речі ще звечора. Тоді не доведеться повертатися за ними. Потішить вечір понеділка. Не поспішайте після роботи додому. Посидьте у затишному парку чи кав'ярні. Насолодіться спогляданням місцевих краєвидів. Понеділок здивує зустрічами і побаченнями, які матимуть несподіване завершення".

Овен Гроші йтимуть до ваших рук. Не дозволяйте собі лінуватися. Вкладати кошти у технічне оснащення свого бізнесу не час. Вас дратуватиме спілкування з людиною старшого віку. Виявляйте великодушність. Поради літньої людини спровокують добрі зміни у вашому житті.

Тілець

Вдалий день для розв'язання фінансових проблем. Нехай дрібні перешкоди не зупиняють вас. Наполегливі отримають достойну грошову винагороду увечері.

Близнюки

Фінансова ситуація суттєво не покращиться. Стосунки з коханими опиняться на межі конфлікту. Не варто відстоювати свої погляди за будь-яку ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владислава Варченка паралізувало після ДТП – мати благає про допомогу

Рак

Дефіциту коштів не відчуватиметься. Але й надлишку грошей не буде. Хороші заробітки принесе підприємницька діяльність. Вечірні покупки будуть вдалими.

Лев

Збільшується список необхідних витрат. До зарплати кілька днів доведеться зачекати. Через брак коштів ви будете обмежені у діях. Реагуватимете на зміну погодних умов. Головний біль заважатиме зосередитися на роботі.

Діва

Майте запас грошей для покриття непередбачених витрат. Пильнуйте за своїм гаманцем. Гроші можуть швидко закінчитися. Відкладіть придбання комп'ютерів.

Терези

Помітних проблем з грошима не буде. Проте витрати краще планувати заздалегідь. Відкладіть покупку мобільних телефонів. Не варто приховувати своїх почуттів. Говоріть коханим компліменти. Вони подарують вам пристрасну ніч.

Скорпіон

Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Зберігайте баланс між заробітками й витратами. День підвищеної емоційності. Шукати нових пригод не варто. Гармонійних стосунків годі очікувати.

Стрілець

Фінансові пропозиції цього дня будуть вигідними для вас. Докладіть зусиль для покращення свого матеріального становища. Мріяти про прекрасні стосунки замало. Починайте діяти. Подолайте свою нерішучість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розповіла, кому наступний тиждень принесе славу і гроші

Козеріг

Не відкладайте роботу на завтра. Дійте оперативно. Але будьте обачними. Особливо під час проведення розрахунків. Не допустіть переплати за послуги сервісних служб.

Водолій

Надходження грошових переказів затримається. Економте. Чудовий день для досягнення гармонії у стосунках. Будьте люб'язними з оточуючими. Вони відповідатимуть взаємністю.

Риби

Виявляйте рішучість та наполегливість. Відстоюйте свої фінансові інтереси. Рівень заробітків зростатиме. Особливо якщо ви зможете заручитися підтримкою шефа.

Синоптики шокували прогнозом. Цього тижня в Україні впаде перший сніг.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 вересня: чим здивує понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути