Ексклюзиви
понеділок, 16 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 16 серпня: у які знаки зодіаку закохуватися небезпечно

Гороскоп на 16 серпня: у які знаки зодіаку закохуватися небезпечно
День видасться продуктивним. Особливо для тих, хто звик оптимально розподіляти робочий час. Фото: pixabay.com

16 серпня прислухайтеся до влучних зауважень оточуючих. Цього дня люди не кривитимуть душею. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Знайомі та колеги говоритимуть правду просто у вічі, не добираючи виключно ввічливих слів, - говорить астрологиня. – Будьте готові достойно сприйняти гостру критику. Можна братися за надпланову роботу. День видасться продуктивним. Особливо для тих, хто звик оптимально розподіляти робочий час. Цього дня небезпечно закохуватися у Близнюків і Дів. Вони вдаватимуть із себе тих, ким не є насправді"

Овен

Проведіть найважливіші фінансові операції у другій половині дня. Зранку пильнуйте за гаманцем. Купувати товари на розпродажу не варто.

Телець

Дефіциту коштів не буде. Проте відмовлятися від підробітку не слід. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться.

Близнюки

Очікувані кошти надійдуть вчасно. Можна сподіватися і на преміальні. У дрібницях вам щаститиме. Але великі суми краще цього дня не витрачати. Вкладайте гроші у практичні речі.

Рак

Помітних фінансових обмежень у вас не буде. Сміливо реалізуйте свої ідеї. Надайте матеріальну допомогу літнім людям.

Лев

Грошей обмаль. Вам знадобиться стороння матеріальна підтримка. Розділіть поточні витрати з близькими людьми. Не варто позичати гроші у малознайомих людей.

Діва

Гроші надходитимуть невеликими сумами, але можливий прихід одразу з кількох джерел заробітку. Добрий день для переходу на нову посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які джинси будуть в тренді восени. Поради модникам

Терези

Не шукайте нових форм заробітку. Експерименти з грошима виявляться невдалими. Ведіть планову економіку. Зміцнюйте зв'язки з надійними фінансовими партнерами.

Скорпіон

Сума одержаного заробітку дозволить задовольняти ваші щоденні потреби. Не купуйте лотерейних квитків. Помітного виграшу не буде.

Стрілець

Невдалий день для ведення переговорів з фінансових питань. Сподіватися на вигідні пропозиції не слід. Поки що спостерігатиметься тенденція до зниження рівня доходів.

Козеріг

На вас очікує кілька приємних сюрпризів. Вдалі покупки дозволять заощадити деяку суму. Знайомі повернуть позичені у вас гроші.

Водолій

Гроші не триматимуться у кишені. Майте при собі обмежену суму. Важко буде протистояти тиску конкурентів. Пропустите можливість покращити матеріальне становище.

Риби

Нових надходжень не буде. Це день витрат. Розрахуйтеся зі своїми боргами. Купувати обновки не час. Звільніть шафу від старого одягу.

Астрологина вразила прогнозом на другу половину серпня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 серпня: у які знаки зодіаку закохуватися небезпечно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути