четвер, 16 липня 2020 07:00

Гороскоп на 16 липня: кого та чим побалує екватор літа

Гороскоп на 16 липня: кого та чим побалує екватор літа
Не дозволяйте оточуючим тиснути на вас. Будьте послідовними у своїх діях. Фото: pixabay.com

16 липня ставтеся спокійно до сенсаційних новин. Особливо якщо їх принесли вам емоційні знайомі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день сентиментальних історій, - говорить астролог. - Люди стануть більш схильними до співпереживання. Виявляйте турботу про ближніх. Зворушить поведінка домашніх улюбленців. Більшість справ гальмуватиметься. Враховуйте цю обставину і не плануйте щільний графік роботи. Виникатимуть проблеми через невиконані вчасно зобов'язання. Розв'язуйте проблеми мирним шляхом. Не дозволяйте оточуючим тиснути на вас. Будьте послідовними у своїх діях. Екватор літа побалує новими знайомствами Овнів, Раків і Козерогів. Зростуть заробітки у Терезів і Скорпіонів".

Овен

Зекономити деяку суму не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте біля палаток приватної торгівлі. Вам можуть продати неякісний товар.

Телець

Притримайте гроші в кишені. Спостерігайте за змінами на ринку. Відповідно відкоригуйте свої плани. Не довіряйте рекламі. Користі від придбаної речі матимете небагато.

Близнюки

Обіцяні гроші не дійдуть до вас у повному обсязі. Частина заробленого може бути стягнена у вигляді штрафів чи комісійних. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Рак

Зачекайте з прийняттям рішення про додаткове працевлаштування. Ви не одержите там обіцяного заробітку. Ще раз уточніть деталі співпраці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 липня: як зробити другу половину літа більш вдалою

Лев

Тиск зовнішніх обставин примусить вас переплачувати за надані послуги. По можливості відкладіть оформлення майнової документації. Не поспішайте з переїздом.

Діва

Приходу вагомого прибутку доведеться ще зачекати. Поки що свої бажання ви зможете задовольнити лише частково. Але не відмовляйте собі у задоволенні помріяти про велике.

Терези

Дефіциту коштів не буде. Під час проведення фінансових операцій не звертайтеся до послуг посередників. Вони не дбатимуть про ваш прибуток.

Скорпіон

Справи йтимуть своїм ходом. Коштів вистачатиме на забезпечення звичного способу життя. Хтось із боржників може повернути вам гроші.

Стрілець

Грошей обмаль. Навіть наявні у кишені кошти не вдасться витратити на себе. Зростають витрати на дітей. Батьки потребуватимуть вашої матеріальної допомоги. Робити покупки у цей день не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода найближчими днями

Козеріг

Не шукайте можливості швидко заробити великі кошти. Матимете збитки. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток.

Водолій

Бажаного зростання рівня доходів поки що не прогнозується. Виробничі ресурси будуть використовуватися не на повну потужність. Проте на все необхідне грошей вистачить.

Риби

Незабаром вам знадобиться немала сума грошей. Зароблені у цей день фінанси бажано заощадити. Вчасно розраховуйтеся з боргами за комунальні послуги.

Протягом тижня з 13 по 19 липня сплануйте свою діяльність так, аби найбільш важливі рішення були прийняті після четверга. Тоді легше буде знайти вихід зі складної ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 липня: кого та чим побалує екватор літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути