середа, 15 липня 2020 07:00

Гороскоп на 15 липня: як зробити другу половину літа більш вдалою

Гороскоп на 15 липня: як зробити другу половину літа більш вдалою
Протягом дня невдало складатимуться теплі задушевні розмови. Люди будуть схильні до коротких ділових контактів. Фото: pixabay.com

15 липня – несприятливий день для першого побачення. Не зможете справити на своїх обранців доброго враження. Зате відпочинок з давнім другом удасться на славу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це час активізації страхів і тривог, - говорить астролог. – Лягайте спати раніше. Не вирішуйте проти ночі проблемних питань. Ранок вечора мудріший. Протягом дня невдало складатимуться теплі задушевні розмови. Люди будуть схильні до коротких ділових контактів. Будьте лаконічними у висловленні власних думок. Сперечатися з керівництвом особливо небезпечно. Можна втратити посаду чи частину заробітку. Середина літа порадує успіхами у навчанні. Хочете, аби друга половина літа була більш вдалою, вивчайте іноземні мови, удосконалюйте професійні вміння, заявляйте керівництву про свої нові навики та успіхи. Попереду кращі часи".

Овен

У кишені обмежена сума. Частина коштів піде на непередбачені витрати. Заощадити гроші допоможе вчасне обслуговування техніки.

Телець

Конфлікт з керівництвом вдарить по вашій кишені. Не відправляйтеся на заробітки. Більше втратите, ніж набудете. Не забувайте свої речі у транспорті.

Близнюки

Дефіциту коштів не буде. Придбайте нові аксесуари до свого одягу. Вставте нові вікна. Не шкодуйте грошей на створення затишку в домі.

Рак

Наполеглива праця дасть добрі плоди. Гроші потроху прибуватимуть. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Якість обслуговування не відповідатиме вартості послуги.

Лев

Вашими матеріальними ресурсами можуть скористатися інші. Не допускайте безконтрольних витрат. Слідкуйте за змінами курсу валют.

Діва

Розміри прибутку будуть меншими за очікувані. Бізнес потребуватиме додаткових внесків. Відчуватиметься дефіцит бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська Кардаш'ян позувала під дощем у розстебнутих шортах

Терези

Дослухайтеся до порад досвідчених людей. Вони допоможуть вам вигідно вкласти капітал. А також уникнути зайвих витрат. Не допускайте плутанини у веденні бухгалтерії.

Скорпіон

Змін на краще поки що не буде. Розраховуйте на наявну в гаманці суму. Переговори щодо співпраці з новими фінансовими партнерами відкладіть ще на день.

Стрілець

Розпочинається період стабілізації економіки. Не допускайте фінансової залежності від оточуючих. Сил та коштів вистачатиме для самостійного ведення майнових справ.

Козеріг

Гроші спливатимуть швидко й непомітно. Контролювати рух фінансового потоку буде важко. Виходьте з дому з обмеженою сумою. Не користуйтеся кредитними картками.

Водолій

На вас очікують дрібні невдачі. Придбані у цей день речі можуть мати приховані вади. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних талонів.

Риби

Протягом дня сподівання на добрі заробітки не виправдовуватимуться. Не поспішайте раніше йти з роботи. Прибутків слід очікувати після заходу сонця.

У гороскопі на 13-19 липня астролог розповіла, кого та чим порадує середина літа.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 липня: як зробити другу половину літа більш вдалою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути