Ексклюзиви
вівторок, 15 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 15 жовтня: чого чекати від найвдалішого дня тижня

Гороскоп на 15 жовтня: чого чекати від найвдалішого дня тижня
Не лінуйтеся. Особливо плідними будуть ранкові години. Фото: stb.ua

15 жовтня – один з найбільш вдалих днів тижня. Гарно підуть справи, які досі гальмувалися через безліч перешкод. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Добрі результати даватиме інтелектуальна праця, - говорить астролог. – Саме у цей день можуть бути зроблені наукові відкриття і технічні винаходи. Не дозволяйте сумнівам обмежувати політ вашої думки. Не лінуйтеся. Особливо плідними будуть ранкові години. Протягом дня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір почуватиметеся виснаженими. Романтичні пригоди не цікавитимуть. Шукайте контакту з людьми, що мають спільні з вами інтереси. Проведіть вечір з однодумцями".

Овен

Зробіть необхідні виплати до обіду. Уникайте конфліктів з літніми людьми. Не наполягайте на своєму. Поступіться. Зіпсовані стосунки відновлювати нелегко.

Тілець

Ваша економічна політика потребує перегляду. Не йдіть шляхом зменшення витрат та накопичення грошей. Збільшуйте фінансовий оборот.

Близнюки

Це не ваш день. Грошові надходження будуть мізерними. Не робіть ставку на підробіток. Наведіть лад в документації. Вчасно сплачуйте рахунки.

Рак

Суперечки з представниками виконавчої влади коштуватимуть дорого. Уникайте штрафних санкцій. Не допускайте переплати за надані послуги. Не слід купляти засоби зв'язку.

Лев

Зростають витрати на транспорт. Не шукайте додаткових заробітків. Вас не задовольнять існуючі пропозиції. Чекайте. Кохані не зможуть провести з вами вільний час. Не слід думати про згасання їхніх почуттів.

Діва

Падає рівень працездатності. Відповідно зменшується заробіток. Не час відкривати нові крамниці чи підприємства. Вони будуть збитковими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розповіла, чим шокує тиждень з 14 по 20 жовтня

Терези

Ваші заробітки залежатимуть від роботи партнерів та співробітників. Надійна команда допоможе забезпечити необхідний прибуток. Не беріть участі у розіграшах.

Скорпіон

Через ряд прикрих непорозумінь ви втратите можливість одержати додатковий прибуток. Не варто відкривати нові депозитні рахунки і сперечатися з колегами.

Стрілець

Досягти достатнього фінансового забезпечення поки що не вдасться. Проте намітяться шляхи виходу зі скрути. Зранку похід по крамницях краще відкласти.

Козеріг

Вашим гаманцем намагатимуться скористатися оточуючі. Декому з них ви просто не зможете відмовити. Куплені одяг і взуття не будуть довго носитися.

Водолій

Ваш прибуток збільшиться. Але не суттєво. Його вистачатиме на прожиток. Знайти достойну пару в цей день ви не зможете. Тож не марнуйте на це часу. Займіться улюбленими справами.

Риби

Ділову поїздку не відкладайте на потім. Вона сприятиме зростанню прибутків. Зав'язати нові знайомства вам допоможуть давні друзі. Не пропустіть нагоди розширити коло свого спілкування.

Астрологи попередили, скільки триватиме бабине літо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 жовтня: чого чекати від найвдалішого дня тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути