Ексклюзиви
понеділок, 15 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 15 лютого: що варто і чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 15 лютого: що варто і чого не можна робити у цей день
Краще більше часу проводити з батьками. Якщо не можете їх відвідати, частіше телефонуйте. Фото: pixabay.com

15 лютого відкладіть подорожі та відрядження. У дорозі на вас чекають затримки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Мету поїздки не буде досягнуто, - говорить астрологиня. – Виходьте з дому у справах заздалегідь. Виникатимуть проблеми з транспортом. Добрий час для спілкування у дружній компанії. Не поспішайте після занять чи роботи по домівках. Побудьте з друзями та колегами. Вам є про що згадати і поговорити. Цього дня не можна сваритися, подавати до суду, розпочинати ремонт сантехніки, закладати будівництво. Краще більше часу проводити з батьками. Якщо не можете їх відвідати, частіше телефонуйте. Слідкуйте за погодою. Якщо буде сонячно, весна буде ранною і теплою".

Овен

Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих доходів. Купуйте книги.

Телець

Очікується середній рівень прибутку. Вкладати гроші в переоснащення комп'ютерів не слід. Нові програми можуть зупинити їхню роботу.

Близнюки

Рівень доходів різко знижується. Відкладіть вирішення майнових питань до кінця тижня. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії.

Рак

Гаманець помітно спорожніє. Прибутки не виправдають ваших сподівань. Не допускайте зростання заборгованості. Добре зважуйте свої фінансові кроки.

Лев

Не беріть на себе відповідальність за колективні гроші. У разі нестачі певної суми вам доведеться розраховуватися з власної кишені.

Діва

Незавершені колись справи доведеться доводити до ладу. Це призведе до зайвих витрат. Тому придбання нових речей слід відкласти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше враження: як сподобатися за кілька секунд

Терези

Деякий час до одержання основного заробітку доведеться зачекати. Господарюйте економно. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Скорпіон

Купувати меблі чи інші предмети інтер'єру не час. Їхня якість не задовольнить вашим вимогам. Не варто також виставляти у продаж свої речі.

Стрілець

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Не вкладайте гроші у нові проекти. Вони будуть збитковими. Орендоване у цей день приміщення не окупатиме своєї вартості.

Козеріг

У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступного надходження фінансів. Не плануйте на цей час проведення виставок і презентацій.

Водолій

Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Тож не слід брати участі у ризикованих проєктах. Зменшуйте кількість витрат.

Риби

Не беріть на себе спонсорських обіцянок. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки.

Астрологиня розповіла, чим особливий передостанній тиждень зими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 лютого: що варто і чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути