неділя, 14 лютого 2021 20:00

Гороскоп на 15-21 лютого: чим особливий передостанній тиждень зими

Гороскоп на 15-21 лютого: чим особливий передостанній тиждень зими
Не варто подавати документи до банку чи суду, а також оформляти патенти і доручення. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 15 по 21 лютого Місяць зростає, але Меркурій стоїть. Людей переповнюватимуть емоції. Замість того, щоб думати головою, керуватимуться імпульсом. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це передостанній тиждень зими, який стане особливим, - говорить астрологиня. – Не варто подавати документи до банку чи суду, а також оформляти патенти і доручення. Ці справи розтягнуться на роки. Людьми керуватимуть заздрощі. Схильні до руйнації і насильства нароблять багато лиха. Таких знайомих остерігайтеся і не пускайте на свій поріг. Час перевіряти своє оточення на порядність. Побачите, хто є хто і чи варто продовжувати стосунки з цією людиною".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будете змушені коритися обставинам. Уперті, які твердо стоятимуть на своїй позиції, швидко втомлять. Заспокойтеся і пливіть за течією. Дозвольте долі повести вас правильним шляхом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдаватиметься майже все. Беріть на себе відповідальність у найважчих справах, покладайтеся на свій досвід і результат вас приємно здивує. Уникайте гостей від середи до п'ятниці. Вони принесуть клопіт.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви нестимете спокій, мир і стабільність у свої родину та колектив. Не плануйте побачення і співбесіду. Вразити когось буде важко. Прогулянки допоможуть розслабитися і здолати щоденну напругу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це тиждень стресів і занепокоєння. Не переоцінюйте свої можливості. Не беріться за те, з чим не в силі впоратися. Купуючи щось у кредит, пам'ятайте, що погасити його буде важко.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Триває перехідний період. Закінчився час, коли треба було з усім миритися і приймати життя таким, яким воно є. Приглядайтеся до нових можливостей. Встигнете зробити удвічі більше, ніж поперенього тижня.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Бачитимете, що відбувається у вашому житті на 2-3 дні вперед. Багато хто вважатиме, що маєте здібності передбачати майбутнє. Грошовий потік збільшується, хоча ви нічого особливого для цього не робите.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14 лютого: що обіцяють зірки у День закоханих

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви ініціативні і відкриті до змін. Можна займатися будівництвом і розвитком грандіозних проєктів. Творчі можливості додадуть наснаги. Дійте сміливо і втілюйте у життя свої наполеонівські плани.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зараз важко буде з кимось домовитися чи здолати негаразди, які накопичили взимку. Не провокуйте нових проблем. Не заводьте друзів серед ворогів. То будуть вовки в овечій шкурі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почуватиметеся щасливчиком. Не вихваляйтеся своїми успіхами, бо багато хто заздритиме. Звільніть себе від обтяжливих стосунків. У вихідні на вас чекають цікаві зустрічі з неочікуваним продовженням.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Багато проблем цього тижня принесуть діти і їхні друзі. Вони всіляко шкодитимуть. Може навіть дійти до крадіжки. Будьте у курсі справ нащадків. Службового роману краще уникати, бо серйозно підірве репутацію..

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Наскільки багато братимете на себе, що інші дивуватимуться вашій працездатності. За тиждень переробите місячну норму роботи. Буде і час, і сили, і натхнення.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ваші плани почнуть втілюватися у життя. Поруч будуть однодумці, а ви опинятиметеся у потрібному місці і в потрібний час. Запорукою успіху стануть ваші знання та зв'язки.

Астрологиня приголомшила прогнозом на вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15-21 лютого: чим особливий передостанній тиждень зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути