пʼятниця, 14 травня 2021 07:00

Гороскоп на 14 травня: що треба встигнути зробити за 2 тижні до літа

Гороскоп на 14 травня: що треба встигнути зробити за 2 тижні до літа
Перевіряйте гарантійні талони, коли купуєте техніку. Не варто розпочинати ремонт. Фото: pixabay.com

14 травня зірки сприятимуть винахідникам та аналітикам. Не бійтеся експериментувати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди будуть здатні приймати нестандартні рішення, - говорить астрологиня. – Та впроваджувати нові винаходи у життя буде складно. Губитиметься важлива інформація. Забуватимуться необхідні для справ документи. Перевіряйте гарантійні талони, коли купуєте техніку. Не варто розпочинати ремонт. Він призведе до руйнування. За 2 тижні до літа треба чітко визначитися, чим хочете займатися далі. Це гарний час для пошуку роботи і навчання. За цей період слід зробити генеральне прибирання в домі. Це допоможе розчистити свій простір від непотребу, а голову – від зайвих думок".

Овен

Фінансове питання стоятиме гостро. Наявна у кишені сума не забезпечуватиме ваших потреб. Спрямовані на покращення ситуації зусилля виявляться марними. Зачекайте.

Телець

Вам доведеться узяти на себе фінансове забезпечення близьких людей. В результаті гроші швидше розходитимуться. Додатковий підробіток не завадить у такій ситуації.

Близнюки

Принципових змін у фінансовому забезпеченні не буде. Доведеться економно розподіляти гроші. Побутову техніку купляти не час.

Рак

В цілому справи йтимуть добре. Жалітися на скруту не доведеться. Дотримуйтеся букви закону. Не наражайтеся на штрафні санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настає час успіху і збагачення: прогнози астрологині

Лев

Покращенню матеріального забезпечення сприятиме подальше кар'єрне зростання. Продемонструйте шефу свої здібності. Добивайтеся підвищення.

Діва

Помітного приходу коштів не чекайте. Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари на виплат. Дочекайтеся надходження основного заробітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страви з равликів і цвіркунів: як обирали переможця "Пекельної кухні"

Терези

Не поспішайте віддавати заставу на придбання нерухомості. Ви можете втратити ці гроші. Умови продажу змінюватимуться.

Скорпіон

Ніяких фінансових катаклізмів не передбачається. Не розраховуйте витрати на тривалий період. Знадобиться уміння вчасно реагувати на зміни на ринку.

Стрілець

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Поповніть свої заощадження. Відкривайте депозитні рахунки.

Козеріг

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий прибуток. Проте на виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Водолій

Не поспішайте під час проведення грошових операцій. Так ви можете двічі сплатити за одну послугу чи товар. Перевіряйте чеки і здачу.

Риби

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень з 10 по 16 травня. До її порад варто прислухатися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 травня: що треба встигнути зробити за 2 тижні до літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути