вівторок, 11 травня 2021 21:38

Настає час успіху і збагачення: прогнози астрологині

 

З 14 травня по 29 липня Юпітер буде перебувати в знаку Риб. Це дуже сприятливий період, який принесе успіх і достаток. Астролог Рената Раєвська поділилася прогнозом на цей час для знаків зодіаку.

"Юпітер - планета грошей і везіння, а його переміщення в знак Риби - справжня удача. У цей період, з 14 травня по 29 липня, він буде рівно в тому ж положенні, що і в наступному році. Постарайтеся уважно поставитися до питань важливих справ: які зараз будуть обставини в потоці фінансів, в покупках, важливих знайомствах, і в проектах - така ж ситуація буде в наступному році.

Юпітер - це подарунки, можливості, це втілення в життя того, у що ми віримо, це основні життєві цілі і їх реалізація.

Овен

Ви зробите великий, але дуже довгий крок в заможне майбутнє. Те, що ви придумаєте або захочете змінити - в ваших очах ризик, а ось в "очах" Юпітера - подарунок долі і можливості. Хтось замислиться над еміграцією: наприклад, трудовою, або в зв'язку з особистим життям.

Телець

У вас значно збільшиться коло спілкування, а також, з'являться нові друзі. В основному це будуть тісні контакти, зав'язані на фінансових інтересах. Вам буде легше долучитися до великого разом. Ще є хороша порада Юпітера: придумайте щось, що буде приносити гроші онлайн. Зараз, ви можете спробувати, як конкретно буде просуватися цю справу в наступному році.

Близнюки

Ви відчуєте "роботу" Юпітера більше за інших. Ви зможете вирішити всі питання особистого життя: познайомитися з кимось, з ким вступите в шлюб в наступному році, розлучитися, втікши від важких відносин, або просто знайти когось несподівано для себе. Ці зміни позначаться на фінансовому становищі. Багато отримають підвищення зарплатні або збільшать прибутковість бізнесу.

Рак

Ви будете зайняті подорожами, поїздками по роботі, а також будете залучені до знайомств з іноземцями.

Швидше, для позитивних змін вам необхідно дізнатися щось нове: підвищити кваліфікацію, придумати новий виток старого бізнесу, або замислитися про поширення своїх знань в інтернеті.

Лев

На вас буквально посиплеться купа грошей. Це будуть гроші ваші (ви зможете інвестувати добре вже накопичене) або чужі, кредитні гроші. Потрібно бути акуратним в цих питаннях, бо можна нахапатися боргових зобов'язань. Ви зможете купити щось потрібне і дороге за досить приємною ціною.

Діва

Ви можете в зазначений період познайомитися і вступити в серйозні стосунки із заможною людиною, або вийти заміж / отримати пропозицію руки і серця від такої. Можливі також пропозиції по роботі, про які ви мріяли, і до яких давно йшли.

Терези

Ви зможете збільшити свої можливості через знайомих або друзів. Добре можете працевлаштуватися, домовитися про щось, отримати легко потрібні ресурси. Якщо на вас працюють люди, то вам потрібно буде збільшити або замінити співробітників.

Скорпіон

Для вас настає час романтики і любові. Якщо ви давно самотні (особливо якщо є дітки від першого шлюбу), ви зустрінете дуже надійну людину. Юпітер зробить для вас щедрий подарунок, тому не пропустіть шанс бути з людиною своєї мрії. Ще, ваше життя в цілому стане краще: ви зможете більше собі дозволяти, купувати, а можливо, змінити місце проживання на краще.

Стрілець

Пора змін. Ви почнете закладати фундамент в майбутнє своєї нерухомості. Ви зможете збільшити житлову площу, отримати спадщину або іншим чином вдало розпорядитися тим, що є. В особистому житті можуть бути тимчасові зміни, але вони будуть на краще.

Козоріг

Ви можете зав'язати вдалі контакти. Рухайтеся вперед, спілкуйтеся, зводьте людей в корисні контакти, і все у вас буде в кращій формі. Ви можете комусь допомогти, а вас потягнуть вгору за собою. Також у вас можуть бути кілька разових, але великих фінансових надходжень.

Водолій

У зазначений період ви станете мрійливою людиною. Вас буде цікавити щось велике, фундаментальне. Ці думки необхідно втілити в життя, оскільки вони стануть надалі додатковим джерелом доходу. Ще, вам можуть подарувати фінанси або можливість побудувати бізнес.

Риби

Юпітер у вашому знаку, і кожен з вас відчує містичне втілення в життя ваших ідей, бажань, а також примноження можливостей. Вам необхідно користуватися вашим часом, і, досить сміливо", - говорить Рената Раєвська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11 травня: чотири знаки, яким щаститиме в усьому

Космічний апарат Juno, який належить NASA, виявив нові полярні сяйва на Юпітері. Вони коливалися над полюсами планети.

Зараз ви читаєте новину «Настає час успіху і збагачення: прогнози астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути