Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2020 07:00

Гороскоп на 12 травня: чого категорично не можна робити

Гороскоп на 12 травня: чого категорично не можна робити
Події цього вівторка втомлять вас. Знайдіть можливість усамітнитися ввечері. Фото: pixabay.com

12 травня невдалим буде переїзд на нове місце проживання. Відкладіть пошуки нового житла. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У цей день загострюються конфлікти поколінь, - говорить астролог. - Дуже нерозумно розпочинати пошуки винного у родинних сварках. Не треба прибирати в домі чи переставляти речі. Пошкодите меблі, поб'єте посуд. Події цього вівторка втомлять вас. Знайдіть можливість усамітнитися ввечері. Утримайтеся від матеріальних претензій до коханих. Не заводьте нових романтичних знайомств. Ви не матимете серйозних намірів. Давати людям хибні надії не слід. Це ображатиме партнерів".

Овен

Потребуватиме ремонту техніка. Кілька дрібних фінансових невдач зіпсують настрій. Це не ваш день. Тож сподіватися на збільшення прибутку не варто.

Телець

День загублених речей. Будьте уважні у крамницях та в транспорті. Збитки можуть принести і пустощі дітей. Відкладіть деяку суму на підтримання здоров'я.

Близнюки

Спостерігатиметься збільшення фінансового дефіциту. Змінити ситуацію на краще поки що не вийде. Зачекайте трохи.

Рак

Кишеня залишається напівпорожньою. Та ваші винаходи можуть незабаром принести великий прибуток. Працюйте на перспективу.

Лев

Надійдуть очікувані гроші. Можна дозволити собі придбати давно вимріяні речі. Укладати нові фінансові угоди не час.

Діва

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Просто зранку беріться за роботу. Не зволікайте з важливими виплатами. Кінець тижня не порадує добрими доходами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощ, мокрий сніг і хуртовини: на Україну насувається негода

Терези

Великі грошові операції краще не проводити. Ризикуєте втратити велику суму. Не беріть кредитів під заставу майна.

Скорпіон

Не варто погоджуватися на підробіток. Буде обіцяно більше, ніж ви реально отримаєте на руки. Обходьтеся існуючими коштами.

Стрілець

Добрі доходи принесе співробітництво з іншими людьми. Самотужки значної суми не заробити. Не затримуйте сплату податків.

Козеріг

Один з найпродуктивніших днів тижня. Легко розв'язуватимуться застарілі майнові питання. Робіть грошові внески у нові проекти. Вони принесуть чималий прибуток.

Водолій

Зберігається невисокий рівень заробітку. З'являться перспективні фінансові пропозиції. Заради цього зараз доведеться пожертвувати певною сумою.

Риби

Не беріть на себе відповідальність за суспільну касу. Не залучайте чужого капіталу до свого бізнесу. У перспективі матимете забагато клопоту.

Ретроградними є Юпітер, Сатурн і Венера. Сонце перебуває на агресивній зірці Альголь. Підприємці продовжать закривати бізнес і скорочувати персонал. Виграє той, хто не поспішатиме.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 травня: чого категорично не можна робити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути