Ексклюзиви
субота, 11 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 11 вересня: чого сьогодні робити не можна

Гороскоп на 11 вересня: чого сьогодні робити не можна
Зустрічайтеся з добрими знайомими. Відправляйтеся у невелику подорож. Фото: pixabay.com

11 вересня переважатиме позитивний настрій. Люди не перейматимуться навіть через нестачу грошей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці вихідні багатьом додадуть оптимізму, - говорить астрологиня. – Не сидіть удома. Зустрічайтеся з добрими знайомими. Відправляйтеся у невелику подорож. Обирайте активні види відпочинку. Нехай хатні справи зачекають. Не згадуйте колишні конфлікти та негаразди. Не давайте волю ревнощам. Все це може зіпсувати чудові вихідні".

Овен

Стороння фінансова підтримка не знадобиться. Нещодавно одержаних коштів вистачатиме на усе необхідне. Придбання одягу бажано відкласти.

Телець

Ви можете понести помітні збитки через дії партнерів. Не беріть участі у майнових суперечках з родичами. Програєте. Відкладіть вирішення фінансових проблем до понеділка.

Близнюки

Вам щаститиме у фінансових справах, проте знайте міру. Не всі комерційні пропозиції будуть вигідними для вас. Розраховуйтеся за товари готівкою.

Рак

Вам не вистачатиме практичності у веденні справ. Є ризик позбавитися частини доходів. Зверніться по допомогу до досвідчених людей.

Лев

Ви матимете нагоду придбати необхідні речі. Грошей вистачатиме. Справи йтимуть добре. Обмежувати себе у чомусь не доведеться.

Діва

Багато грошей у ці дні не заробити. Не варто й прагнути цього. Будьте щедрими на допомогу ближньому. Подавайте милостиню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 6-12 вересня: чиї мрії почнуть здійснюватися

Терези

У вашому розпорядженні буде обмаль готівки. Доведеться звертатися до заощаджених раніше коштів.

Скорпіон

Гаманець залишатиметься напівпорожнім. Поки що доведеться з цим змиритися. Варто розраховувати на підтримку друзів. Вони не залишать вас у скруті.

Стрілець

Нестача коштів відчуватиметься гостро, тому вихідні краще провести вдома. Незабаром ситуація зміниться на краще. Зачекайте з великими покупками.

Козеріг

Проблем з грошима не буде, якщо не тринькатимете кошти одразу після зарплати. Вдалих внесків зробити не вдасться. Бережіть свої речі. Вони можуть виявитися невиправно зіпсованими.

Водолій

Стережіться злодіїв. Намагайтеся захистити свій гаманець від крадіжки. Майте деяку суму для покриття непередбачених витрат.

Риби

Не шукайте підробітку. Нагальної потреби у цьому не буде. Краще відновіть сили перед наступним робочим тижнем.

Астрологиня вразила прогнозом на вересень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 вересня: чого сьогодні робити не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути