Ексклюзиви
четвер, 09 вересня 2021 09:05

Гороскоп на вересень: хто відчує себе переможцем

Гороскоп на вересень: хто відчує себе переможцем
Боріться зі шкідливими звичками, зайвою вагою і лінню. Фото: pixabay.com

У вересні не втрачайте голови після першої зустрічі з новими обранцями. Їхні почуття не триватимуть довго. Та й характер виявиться нелегким. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не слід довіряти легенді про кохання з першого погляду, - говорить астрологиня. – Поруч з вами може опинитися корислива особа. Реагуйте на її слова стримано. Від частини власних справ доведеться відмовитися. Про допомогу попросять батьки і друзі. Переможцями себе відчують Діви й Скорпіони. Гроші йтимуть до ваших рук, а від вдалих пропозицій не буде відбою. Боріться зі шкідливими звичками, зайвою вагою і лінню. Закінчуйте стосунки, які розчарували. Прощайтеся з тими, хто завдав багато болю. Уникайте випадкових статевих контактів. Підвищується ризик зараження на венеричні захворювання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відчуватимете нерішучість і страх. Годі боятися змін. Вірте у свої здібності й дійте. Доведеться коритися волі старших і авторитетніших. Від цього виграєте, бо застережуть від втрат і необдуманих рішень.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На щоденні витрати грошей вистачатиме. Купуйте одяг та аксесуари. Від вигляду залежатиме ваше самопочуття.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не починайте справи, у яких сумніваєтеся. Стережіться людей із сумнівним минулим. Уникайте черг до магазинів із канцтоварами. Краще замовте все в інтернеті.

Рак (22 червня – 22 липня)

Жінки надаватимуть перевагу чоловічим професіям. Чоловіки йтимуть у декретні відпустки і справлятимуться з вихованням малечі на відмінно. Слідкуйте за поставою. Слабким місцем буде спина.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Молоді подружжя боятимуться ставати батьками. Навіть не думайте про аборт, бо шкодуватимете про це все життя. Народжені діти виростуть наполегливими й рішучими, сильними й витривалими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Запросіть у гості друзів. Відсвяткуйте разом день народження. Якщо хочете, щоб з подарунками вгодили, оголосіть список бажань. Розпочаті в цей час стосунки закінчаться заміжжям. Лікування безпліддя перенесіть на кінець тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 6-12 вересня: чиї мрії почнуть здійснюватися

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дратуватиме бажання родичів усе контролювати. Не варто починати нового курсу лікування. Важко буде підібрати сумісні препарати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У вихідні доведеться обирати, з ким хочете жити пліч-о-пліч. Будьте обережні біля вогнища. Смакуватимуть запечені на грилі дині й кабачки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Отримаєте очікувані гроші. Розплануйте сімейний бюджет на осінь. Не варто купувати меблі, техніку та авто.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не обіцяйте коханим більше, ніж можете дати. Вони пізніше виставлять претензії. Уникайте порізів. Вони довго гоїтимуться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Доведеться багато працювати, аби здобути задуманого. Це наповнить життя сенсом. Будьте готові до відкриттів. Не спішіть змінювати місце роботи. Частіше запрошуйте гостей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не розголошуйте свої плани. Відвертими можна бути лише з коханими. Не налягайте на солодощі. Тістечка замініть на фініки та інжир.

Астрологиня дала несподіваний гороскоп на осінь.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вересень: хто відчує себе переможцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути