Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 10 лютого: до застережень астролога варто прислухатися

Гороскоп на 10 лютого: до застережень астролога варто прислухатися
Цього дня краще завершувати розпочаті справи. Нові ідеї не приживатимуться. Фото: pixabay.com

10 лютого – день романтиків. Призначайте побачення коханим. Будьте відвертими. Говоріть їм про свої почуття. Вони не залишаться байдужими до такого вияву любові. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це доба напередодні молодика, - говорить астрологиня. – Цього дня краще завершувати розпочаті справи. Нові ідеї не приживатимуться. Запущені проєкти виявляться безперспективними. Не поспішайте довіряти сенсаційним новинам. Це день прожектерства і брехні. Утримайтеся від розповсюдження пліток. Губитимуться речі. Збирайтеся на роботу заздалегідь. Можливі непорозуміння з транспортом. Тікати від неприємних розмов зі знайомими не слід. Прикличте на допомогу почуття гумору. Розрядіть обстановку. Розмова піде у конструктивному руслі".

Овен

Стіни мають не лише вуха, а й корисливі наміри. Слідкуйте за своїми словами. Одержану з ваших уст інформацію можуть використати проти вас.

Телець

Дефіциту коштів не буде. Під час проведення фінансових операцій не звертайтеся до послуг посередників. Вони не дбатимуть про ваш прибуток.

Близнюки

Проведіть вільний час серед приємних вам людей. Запросіть коханих у тиху кав'ярню. Вам необхідно буде відновити душевні сили після важкого робочого дня.

Рак

Молодші члени родини не даватимуть вам спокою. Змиріться. Доведеться відмовитися від частини своїх планів.

Лев

Не шукайте можливості швидко заробити великі гроші. Втратите більші. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток.

Діва

Бажаного зростання рівня доходів поки що не прогнозується. Проте заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг, мороз і дощ: синоптикиня дала прогноз на весну

Терези

Зекономити деяку суму не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте біля палаток приватної торгівлі. Вам можуть продати неякісний товар.

Скорпіон

Почитайте разом з рідними вголос книжки. Подивіться кіно чи пізнавальні програми. Поділіться враженнями. Зробіть родинне спілкування більш цікавим.

Стрілець

Незабаром вам знадобиться немала сума грошей. Зароблені у цей день фінанси бажано заощадити. Вчасно розраховуйтеся з боргами за комунальні послуги.

Козеріг

У цей день ви можете особливо гостро переживати почуття самотності. Тому не сидіть вдома наодинці з власними думками. Розважтеся з друзями.

Водолій

Партнери приємно вразять вас умінням знаходити вихід зі складних ситуацій. Покладіться на їхню кмітливість. Не забудьте додати до подяки комплімент.

Риби

Знов закохатися у свою "половинку" буде не важко. Вона виглядатиме чудово. Ще й поводитиметься шляхетно.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень, який закінчиться Днем Валентина.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 лютого: до застережень астролога варто прислухатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути