вівторок, 09 лютого 2021 18:19

Гороскоп на 8-14 лютого: як і кого здивує тиждень, який закінчиться Днем закоханих

Гороскоп на 8-14 лютого: як і кого здивує тиждень, який закінчиться Днем закоханих
Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності та страхи, які переслідували не один рік. Фото: pixabay.com

Тиждень з 8 по 14 лютого вимагатиме наполегливості та саможертовності. Першим буде той, хто знає ціну грошам і готовий пожертвувати відпочинком заради своєї мети. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Хто довго вагатиметься – прогавить усе, - говорить астрологиня. – Рідше дивіться новини. Не дискутуйте на політичні теми. Інакше невралгії не уникнути. Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності та страхи, які переслідували не один рік. Тиждень закінчиться Днем закоханих. Вихідні будуть особливі. Закохуйтеся, запрошуйте на побачення, відпускайте колишні стосунки заради нових почуттів. Годі триматися за минуле. Попереду набагато кращі часи".

Овен: 21 березня – 20 квітня

Самотужки мало що зможете вирішити. Але у хорошому тандемі з перевіреними партнерами маєте шанс упевнено прорватися вперед. Генеральне прибирання заплануйте на п'ятницю. Це зробить ваше житло комфортним і затишним.

Телець: 21 квітня – 20 травня

Не опускайте нагоди потеревенити на вулиці, листуйтеся у соцмережах. Заведете корисне знайомство. Записуйтеся на тренінги. Пам'ятайте, ніколи не пізно вчитися і починати щось з нуля.

Близнюки: 21 травня – 21 червня

Не захаращуйте свій простір, тоді почуватиметеся затишно і впевнено. Зміни в особистому житті вас засмучуватимуть. Почуватиметеся самотніми. Прийміть ситуацію такою, як вона є. Пам'ятайте: усе, що зараз руйнується і ламається – до добра.

Рак: 22 червня – 22 липня

Тиждень буде малоефективний. Краще цей період провести у відпустці. Така пауза в робочому процесі допоможе перевести дух, проаналізувати свої успіхи за 1-й місяць року і намітити пріоритети на найближче майбутнє.

Лев: 23 липня – 23 серпня

Ваша впертість підведе. Відмова визнавати власну неправоту може нашкодити. Не обговорюйте знайомих за їхніми спинами, не поширюйте пліток. Не критикуйте колег. Полеміка швидко переросте у бійку. Обираючи техніку для дому, довіртеся порадам консультантів. Вони допоможуть обрати річ, яка працюватиме довго і справно.

Діва: 24 серпня – 23 вересня

Менше активності виявляйте у соціальних мережах. На вас нападатимуть, а кожну думку намагатимуться розкритикувати. Це ображатиме і надовго відіб'є бажання братися за справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому треба налягати на банани і сухофрукти – медичний гороскоп на 9 лютого

Терези: 24 вересня – 23 жовтня

Багато чого не вдаватиметься. Але у вівторок все кардинально може змінитися на краще. Якщо розмова з коханими чи батьками не складається, спробуйте більше часу проводити з друзями.

Скорпіон: 24 жовтня – 22 листопада

Власними руками псуватимете усе, що тільки можна. Хтось ніби намовлятиме на шкоду. Це ідеальний час, аби взяти відпустку на кілька днів. Це дозволить уникнути збитків і неприємних дискусій на роботі.

Стрілець: 23 листопада – 21 грудня

Відчуєте, що життя штовхає вас у правильному напрямку. Зміни в економіці підуть вам на користь. Усе, що плануєте, вдасться реалізувати сповна. Покупки будуть вдалі.

Козеріг: 22 грудня – 20 січня

На вас ляже роль миротворця. Миритимете друзів і родичів. Якщо бачите, що хтось не може знайти спільної мови, спробуйте втрутитися і зарадити.

Водолій: 21 січня – 20 лютого

Беріть з собою вдосталь готівки, коли вирушаєте у магазин. Карткою зможете розрахуватися не усюди. Робота терміналів підводитиме. Хочете відпочити, попрацюйте на подвір'ї. У вихідні наведіть порядок на дачі чи в гаражі.

Риби: 21 лютого – 20 березня

Не йдіть проти течії. Прислухайтеся до підказок долі. Вкладати гроші у щось зараз не варто. Заробити на цьому не вдасться. Не ведіться на власні забаганки. Гаманець напівпорожній.

Астрологиня розповіла, що неодмінно треба встигнути зробити у лютому.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8-14 лютого: як і кого здивує тиждень, який закінчиться Днем закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути