пʼятниця, 10 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 10 квітня: чиє матеріальне становище суттєво покращиться

Гороскоп на 10 квітня: чиє матеріальне становище суттєво покращиться
Розпочинати капітальний ремонт чи робити генеральне прибирання краще увечері. Фото: pixabay.com

10 квітня важко буде домовитися з дітьми та батьками. Представники різних поколінь погано чутимуть і розумітимуть один одного. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Навіть із коханими ви говоритимете різними мовами, - каже астролог. - Для досягнення порозуміння вам знадобиться добрий посередник. Це чудовий день для виявлення помилок та їх викорінення. Лише дехто залишиться задоволеним результатами своєї праці. Розпочинати капітальний ремонт чи робити генеральне прибирання краще увечері. Суттєво покращиться матеріальне становище у Близнюків і Раків, Дів і Терезів, Стрільців і Водоліїв".

Овен

Не бажано змінювати основного напрямку діяльності. Позбавтеся економічно невигідних справ. Шукайте додаткові засоби економії.

Телець

Зниження рівня прибутку відбудеться через власну необачність. Вашими ідеями можуть скористатися інші. Не розкривайте стороннім своїх фінансових планів.

Близнюки

Потрібні слова для вияву почуттів не знаходитимуться. Здивуйте партнерів теплим відвертим листом. Це оживить ваші стосунки.

Рак

Коштів на руках достатньо для вирішення домашніх проблем. Купуйте господарчі товари. Вкладайте гроші в облаштування присадибної ділянки. Батьки намагатимуться втручатися у ваші особисті справи. Зумійте тактовно захистити свій вибір. Прислухайтеся до власного серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермаркети пішли на поступки: що подешевшає найближчим часом

Лев

Не обіцяйте людям матеріальної допомоги до одержання прибутку. Розмір заробітку може виявитися меншим за очікуваний. Забаганки коханих обійдуться недешево. Не варто замінювати щире спілкування походом у крамниці.

Діва

Достатньо прибутковий день. Не журіться з приводу дрібних фінансових проблем. Вони не робитимуть погоди. Лише не акцентуйте увагу на них.

Терези

Вкладені у нові проекти гроші принесуть добрі доходи. Заручіться фінансовою підтримкою впливових людей. Не відкривайте нових банківських рахунків.

Скорпіон

Знадобляться чималі зусилля для утримання позитивного фінансового балансу. На великі покупки коштів не вистачатиме.

Стрілець

Сміливо висувайте свої пропозиції та творчі проекти. Їхнє схвалення сприятиме покращенню вашого матеріального становища. Це день вдалих покупок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Природа перепочине: еколог про плюси і мінуси тривалого карантину

Козеріг

Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Довіряти обіцянкам нових знайомих не варто. Тримайтеся на відстані від балакунів.

Водолій

Гаманець поповниться завдяки вашій винахідливості. Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їхнє розв'язання принесе додатковий прибуток.

Риби

У вашому розпорядженні невеликі суми. Але не слід відмовляти близьким у фінансовій підтримці. Згодом вони підтримають вас.

Тиждень з 6 по 12 квітня – час можливостей і шансів. Безхмарне майбутнє зірки пророкують Близнюкам, Левам, Стрільцям і Водоліям.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 квітня: чиє матеріальне становище суттєво покращиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути